Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επιστροφή στις νίκες για την Παναχαϊκή-Εντυπωσιακοί οι κοκκινόμαυροι επικράτησαν με 6-0 του Αστέρα Αμαλιάδας- Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης στην Αγυιά - ΦΩΤΟ

Επιστροφή στις νίκες για την Παναχαϊκή-Ε...

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής

Η Παναχαϊκή επικράτησε άνετα του Αστέρα Αμαλιάδας με 6-0 στο γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα, όπως τη μετέδωσε ζωντανά το thebest.gr:

16:48 Τέλος στην αναμέτρηση. Επιστροφή στις νίκες για την Παναχαϊκή με το ευρύ 6-0 επί του Αστέρα Αμαλιάδας!

*Παλμός στην εξέδρα των οργανωμένων της Παναχαϊκής. Οι οπαδοί των «κοκκινόμαυρων» έχουν στήσει πάρτι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Ένταση στην κερκίδα των επισήμων. Έληξε άμεσα με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και της αστυνομίας.

16:38 ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή στο 80'. Δεύτερο γκολ για τον Δημήτρη Σιαλμά, οποίος με ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή και διαμόρφωσε το 6-0.

16:34 Ευκαιρία για τον Αστέρα μετά από ώρα, στο 76ο λεπτό. Ο Μπαραμπαρούσης με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε πού άουτ την μπάλα.

16:29 Κλείνει τις αλλαγές της η Παναχαϊκή στο 71’. Ο Παπαδόπουλος στην θέση του Γκίνο.

16:28 Δοκάρι για την Παναχαϊκή στο 70ο λεπτό από τον Αργυρόπουλο! Ωραίο σουτ έξω από την περιοχή από τον άσο των κοκκινόμαυρων, η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του Τσάμη.

Ότι θέλουν κάνουν οι κοκκινόμαυροι στον αγωνιστικό χώρο.

16:26 Αλλαγή για την Παναχαϊκή στο 68ο λεπτό. Αρχηγός, Γιώργος Φωτάκης έδωσε την θέση του στον Μπιτσάκο. Αρχηγός πλέον για τους κοκκινόμαυρους ο Σήφης Λαμπρόπουλος.

16:25 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ 5-0 για την Παναχαϊκή στο 67ο λεπτό! Ο Σιαλμάς μετά από μία ακόμα ιδανική αντεπίθεση και μετά από μια ακόμα ασίστ του Ελευθεριάδη πέτυχε προ κενής εστίας, το πρώτο του γκολ στην αναμέτρηση.

16:23 ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή στο 65’ και 4-0! Ο Γκίνο με τον Αργυρόπουλο άλλαξαν όμορφα την μπάλα στο κέντρο με τον Γκίνο να κάνει πολύ όμορφη μπαλιά στον Ελευθεριάδη ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Στεργίδη, που προ κενής εστίας διαμόρφωσε το 4-0!

16:22 Καλή φάση για την Παναχαϊκή στο 63ο λεπτό. Ο Σιαλμάς πλάσαρε αρκετά έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

16:20 Αναγκαστική αλλαγή για την Παναχαϊκή 62’. Ο Αδαμόπουλος δεν κατάφερε να ξαναμπεί μετά την σύγκρουση και στην θέση του μπήκε ο Σήφης Λαμπρόπουλος.

*Άρχισε να βρέχει στην Αγυιά.

16:17 Άσχημη σύγκορυση. Σε διεκδίκηση της μπάλας συγκρούστηκε ο Αδαμόπουλος με τον Νικολακόπουλο. Με τους δύο ποδοσφαιριστές να σφαδάζουν στον αγωνιστικό χώρο.

16:16 Πρώτη αλλαγή στην αναμέτρηση στο 59ο λεπτό. Ο Μελετίδης του Αστέρα πέρασε στην θέση του Παπυτσή.

16:15 Μεγάλη ευκαιρία για την Παναχαϊκή στο 56ο λεπτό. Ο Στεργίδης έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Ελευθεριάδης με προβολή από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ σε κενή εστία.

Νωρίτερα είδε την κίτρινη κάρτα ο Σταθάτος του Αστέρα για μαρκάρισμα από πίσω στον Στεργίδη και ο Μπαρμπαρούσης στην ίδια φάση για διαμαρτυρία.

16:09 Δραστήριος ο Αστέρας Αμαλιάδας στην εκκίνηση του δευτέρου ημιχρόνου. Κερδισμένο κόρνερ στο πρώτο λεπτό και δύο καλές αντεπιθέσεις στο 6ο και στο 8ο λεπτό.

16:02 Ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.

15:47 Λήξη του πρώτου ημιχρόνου στην Αγυιά με την Παναχαϊκή να είναι η απόλυτη κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο και να προηγείται δίκαια με 3-0 του Αστέρα Αμαλιάδας.

Οι «κοκκινόμαυροι» έχουν πετύχει δύο πολύ όμορφα γκολ με τον Ελευθεριάδη και ένα πέναλτι με τον Γιώργο Φωτάκη.

Απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Χρήστος Ελευθεριάδης καθώς έχει πετύχει δύο τέρματα, ενώ από δική του σέντρα η Παναχαϊκή κέρδισε το πέναλτι.

*Μαζεύτηκε ο κόσμος στο γήπεδο με την πάροδο του χρόνου της αναμέτρησης παρά τον καιρό. 1.500 με 2.000 φίλαθλοι αυτήν την στιγμή στο γήπεδο.

15:38 Πολύ καλή φάση για την Παναχαϊκή στο επόμενο λεπτό από το γκολ. Ο Στεργίδης άνοιξε στον Βλάχο, ο οποίος μέσα από την μεγάλη περιοχή σούταρε ψηλά άουτ.

15:37 ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή!! Δεύτερο γκολ για τον Ελευθεριάδη. Γκολ καρμπόν για την Παναχαϊκή με το 1-0. Το πιο όμορφο γκολ για τους κοκκινόμαυρους μέχρι στιγμής.

Ο Φωτάκης έβγαλε πολύ όμορφη μπαλιά στον κενό χώρο για τον Στεργίδη, ο οποίος γύρισε την μπάλα στο πέναλτι, ο Σιαλμάς άφησε πολύ όμορφα για τον Ελευθεριάδη ο ποιος διαμόρφωσε το 3-0.

15:33 Φοβερή χαμένη ευκαιρία για την Παναχαϊκή στο 33ο λεπτό. Ο Ελευθεριάδης προ κενής εστίας με τον τερματοφύλακα εξουδετερωμένο στέλνει την μπάλα πάνω στον Μπουτσικάκη του Αστέρα που είχε προλάβει να καλύψει.

15:27 ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή στο 27ο λεπτό. Ο Γιώργος Φωτάκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το 2-0.

15:26 ΠΕΝΑΛΤΙ για την Παναχαϊκή στο 26ο λεπτό. Ο Ελευθεριάδης έβγαλε την σέντρα και ο Μπουτσικάκης του Αστέρα βρήκε την μπάλα με το χέρι. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Φωτάκης.

15:21 Φάουλ σε καλό σημείο για τον Αστέρα. Ο Λουμπαρδέας ανέτρεψε τον Μπουτσικάκη λίγο έξω από την περιοχή και δέχθηκε την πρώτη κίτρινη κάρτα του αγώνα στο 21ο πρώτο λεπτό.

Ο Μπαρμπαρούσης ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ αλλά η μπάλα χτύπησε στο τοίχος και κατέληξε κόρνερ.

15:15 ΓΚΟΛ για την Παναχαϊκή ο Ελευθεριάδης στο 15ο λεπτό. Ο Φωτάκης άνοιξε στον Αργυρόπουλο που έφυγε στην αντεπίθεση, πέρασε την κατάλληλη στιγμή στον Ελευθεριάδη και αυτός σε κενή πλάσαρε για το 1-0.

15:11 Πρώτο σουτ στο παιχνίδι από τον Παπουτσή του Αστέρα στο 11’ λεπτό, μπλόκαρε εύκολα ο Βρονταράς. Απάντηση για την Παναχαϊκή στην επόμενη φάση με τον Σιαλμά να σουτάρει έξω από την περιοχή και η μπάλα να καταλήγει άουτ.

15:10 Αναγνωριστικό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά με την Παναχαϊκή να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αρκετό νερό έχει κρατήσει ο αγωνιστικός χώρος, πράγμα που δυσκολεύει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

*Ενός λεπτού σιγή τηρήθηκε στην μνήμη του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου αλλά και του παλαίμαχου άσου της Παναχαϊκής, Γιώργου Σαραντόπουλου.

14:45 Καλός ο καιρός αυτήν την στιγμή στο γήπεδο. Γεμάτος σύννεφα ο ουρανός, με πιθανότητες βροχής.

Σε καλή κατάσταση δείχνει ο αγωνιστικός χώρος. Η κακοκαιρία φαίνεται να έχει επηρεάσει τον κόσμο, που με τον φόβο της βροχής, δείχνει να διστάζει να έρθει σήμερα στο γήπεδο. Όσο περνάει η ώρα πάντως, έρχεται και περισσότερο κόσμος.

 

Οι αρχικές εντεκάδες:

Παναχαϊκή(Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Αργυρόπουλος, Σιαλμάς.

Αστέρας Αμαλιάδας(Βλάχος): Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Μπαρδούσης, Νικολακόπουλος, Κλαδάκης, Σταθάτος, Μπουζουράς, Παπουτσής, Γκαντιάγκα, Μπαρμπαρούσης.

Διαιτητεύει ο Ανδρέας Βλάχος(Αν. Αττικής), με βοηθούς τους Θεόδωρο Γουρνιά(Αν. Αττικής) και Αικατερίνη Γκόντα(Αν. Αττικής).

Παρατηρητής της αναμέτρησης είναι ο Γεώργιος Ρήγας, συνδέσμου Φωκίδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports