Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: «Ευχαριστώ το Θεό που ζουν τα παιδιά μου...», δηλώνει ο ιδιοκτήτης του καμένου σπιτιού στο Λαντζόι

Ηλεία: «Ευχαριστώ το Θεό που ζουν τα παι...

Τρεις μέρες μετά τον εφιάλτη, η εικόνα του σπιτιού δεν αφήνει την οικογένεια να ξεχάσει

«Ευχαριστώ τον Θεό που δεν έχουμε ανθρώπινες απώλειες. Που τα παιδάκια μου και η πεθερά μου είναι καλά...», λέει ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος και τα μάτια του πλημμυρίζουν με δάκρυα, βλέποντας το σπίτι του, τους κόπους μιας ζωής να έχουν γίνει στάχτη. Τρεις μέρες μετά τον εφιάλτη που έζησαν τα τρία ανήλικα παιδιά του και η πεθερά του, που παραλίγο να καούν στο φλεγόμενο σπίτι τους στο Λαντζόι, η εικόνα του σπιτιού και η μυρωδιά από το καμένο, δεν αφήνουν την οικογένεια να ξεχάσει.

Τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου, το σπίτι τους Γιώργου και της Βάνας καταστράφηκε από την πυρκαγιά που ξέσπασε. Τα τρία ανήλικα παιδιά, η 8χρονη Ειρήνη, ο 5χρονος Παναγιώτης, η 2,5 χρονών αδελφούλα τους και η γιαγιά των παιδιών, γλίτωσαν ουσιαστικά την τελευταία στιγμή, χάρη στην παρέμβαση δυο συγχωριανών τους, που ενημερώθηκαν τηλεφωνικά από το ζευγάρι, που βρισκόταν στην Αρκαδία για επαγγελματικές υποχρεώσεις.

«Ο Γιώργος (σ.σ Ντόκος), είναι ο πρώτος που ενημερώσαμε, ήρθε στο σπίτι και έβγαλε τα παιδιά μου και την πεθερά μου, από τη φωτιά, το παρά ένα… Πραγματικά, θέλω να πω ότι του χρωστάω ότι πιο πολύτιμο έχω στη ζωή μου», λέει ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηλεία: «Στάχτη» έγινε το σπίτι εξαμελούς οικογένειας στο Λαντζόι


Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις