Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Τι όπλισε το χέρι του 77χρονου που πυροβόλησε θανάσιμα στο κεφάλι 45χρονο αλλοδαπό εργάτη;Σήμερα στον Εισαγγελέα ο δράστης

Πάτρα:Τι όπλισε το χέρι του 77χρονου που...

Πρωτοφανές περιστατικό χθες βράδυ στα Καμίνια

Τα κίνητρα που οδήγησαν τον 77χρονο να πυροβολησει εν ψυχρώ στο κεφάλι με καραμπίνα τον 44χρονο Βούλγαρο χθες βράδυ στα Καμίνια, αναζητά η αστυνομία. Ο ηλικιωμένος παραμένει από χθες κρατούμενος στην Ασφάλεια Πατρών και πιθανότατα θα οδηγηθεί εντός της ημέρας στο δικαστικό  μέγαρο.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα στα Καμίνια οπου ο δράστης διατηρεί εξοχικό.Σύμφωνα με πληροφορίες ακριβώς δίπλα βρίσκονται αποθήκες στις οποίες διέμενε ο αλλοδαπός εργάτης. Κανείς δεν ξέρει τι ήταν αυτό που οδήγησε στην έντονη λογομαχία των δυο ανδρών και στην απόφαση του 77χρονου να πυροβολήσει τον αλλοδαπό.

Το πρωτόγνωρο του πράγματος αφορά στην απόφαση του δράστη αμέσως μετά το συμβάν να πετάξει το όπλο και να σπεύσει να επιβιβαστεί σε λεωφορείο του αστικού ΚΤΕΛ για να επιστρέψει στο σπίτι του στην Πάτρα. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ακινητοποίησαν το λεωφορείο στην Ακτή Δυμαίων και τον συνέλαβαν. Το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε.

Αιματηρό επεισόδιο στα Καμίνια Αχαΐας– Νεκρός ο 44χρονος που πυροβολήθηκε στο κεφάλι- Στο... λεωφορείο συνελήφθη ο δράστης

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, χθες (22-11-2016) αργά το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 77χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες το απόγευμα, στα Καμίνια Πατρών, μετέβη στην οικία που διέμενε ο 45χρονος και τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά. Ο 45χρονος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία της Πάτρας και το βράδυ της ίδιας ημέρας κατέληξε.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης Πατρών, οι οποίοι εντόπισαν τον δράστη μέσα σε αστικό λεωφορείο με προορισμό το κέντρο της Πάτρας και τον συνέλαβαν.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, πραγματοποίησαν έρευνες σε ακίνητο του 77χρονου, στην ίδια περιοχή, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν δύο κυνηγετικά όπλα και πενήντα εννέα φυσίγγια.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις