Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Θα χρειαστεί μεγαλύτερη συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα στην συνέχεια»

Σωκράτης Οφρυδόπουλος: «Θα χρειαστεί μεγ...

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής για την μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη

Επανεκκίνηση για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής την ερχόμενη Τετάρτη με την Παναχαϊκή να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναρκαδικό, για την 9η αγωνιστική. Επίσης ο αγώνας του κυπέλλου με τον Αιολικό θα γίνει στις 7 Δεκεμβρίου.

Με αφορμή τον αγώνα της Τετάρτης με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη ο προπονητής της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Μετά την αξέχαστη επιστροφή μας στην Αγυιά και το συγκλονιστικό νικηφόρο φινάλε, συνεχίζουμε την προσπάθεια μας σε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει συνοχή, καλούς παίχτες και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο.

Εμείς εκμεταλλευτήκαμε το διάστημα της διακοπής και όλα τα παιδιά είναι έτοιμα για ένα δυνατό παιχνίδι. Θα χρειαστεί μεγαλύτερη συγκέντρωση και αποτελεσματικότητα γιατί δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες και δεν έχουμε ανταμειφθεί ανάλογα ως προς τα γκολ. Θα γίνει όμως και αυτό. Αρκεί να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό.

Θα ήθελα να πω ότι είμαστε χαρούμενοι, γιατί κάθε εβδομάδα έχουμε διαφορετικούς πρωταγωνιστές μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Άλλες φορές φαίνονται και άλλες όχι.

Όπως ο Λυμπέρης (Στεργίδης) που τραυματίστηκε αλλά είναι πάλι κοντά μας. Και ήταν πάντα στο μυαλό μας ακόμα και στους αγώνες που δεν έπαιξε. Έτσι και ο Κώστας (Κωνσταντινίδης) που θα λείψει λόγω τραυματισμού αλλά θα είναι στο μυαλό μας.

Κλείνοντας να πω ότι τους 3 βαθμούς στην Αγυιά με το Λουτράκι τους πήραν οι παίχτες και ο κόσμος, γιατί μετά το 0-1 ήταν συμπαίκτης τους και όχι αντίπαλος όπως συμβαίνει στις περισσότερες ελληνικές ομάδες.

Αυτό το κόσμο θα τον περιμένουμε και στην Τρίπολη και θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε ξανά υπερήφανο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ξεκινά και πάλι το πρωτάθλημα - Την Τετάρτη με Παναρκαδικό η Παναχαϊκή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports