Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αθώα δηλώνει η 35χρονη που μπήκε φυλακή για το φόνο της 86χρονης Πατρινής εκπαιδευτικού Ρ. Παπανδρέου

Αθώα δηλώνει η 35χρονη που μπήκε φυλακή ...

«Φώναζα από την αρχή πως δεν είμαι δολοφόνος όμως δεν με άκουγε και δεν με πίστευε κανείς»,είπε στην εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου

Μ’ ένα θέμα που είχε συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας και είχε κάνει αίσθηση στο πανελλήνιο ασχολήθηκε η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο κανάλι Epsilon. Πιο συγκεκριμένα η γνωστή παρουσιάστρια και δημοσιογράφος φιλοξένησε σε τηλεοπτικό παράθυρο με αλλοιωμένη τη φωνή και χωρίς να φαίνεται την 35χρονη Κατερίνα, η οποία όπως δήλωσε έζησε εφιαλτικές ώρες κατά την παραμονή της στις φυλακές, για την δολοφονία που της "φόρτωσε" ο ηθικός και φυσικός αυτουργός του φόνου της 86χρονης εκπαιδευτικού Ρεγγίνας Παπανδρέου.

Όπως είπε η 35χρονη, «φώναζα από την αρχή πως δεν είμαι δολοφόνος όμως δεν με άκουγε και δεν με πίστευε κανείς». Επίσης η 35χρονη Κατερίνα ανέφερε στην εκπομπή πως ομολόγησε την πράξη της καθώς δεν άντεξε την πίεση που υπέστη από τους άνδρες της Ασφάλειας Πατρών.

«Η ζωή μου καταστράφηκε, ακόμα είμαι με φάρμακα, στη φυλακή έκανα απόπειρα αυτοκτονίας", δήλωσε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Η γυναίκα για το διάστημα παραμονής και εγκλεισμού της στην φυλακή ενώ ήταν αθώα, έλαβε ως αποζημίωση το ποσό περίπου των 3.000 ευρώ.

Να προσθέσουμε πως η 35χρονη είχε υποδειχθεί στην Ασφάλεια Πατρών, από τον δράστη της δολοφονίας ως η γυναίκα, η οποία σκότωσε με 38 μάλιστα μαχαιριές την άτυχη ηλικιωμένη, συνταξιούχο εκπαιδευτικό, με σκοπό τη ληστεία.

Το περιστατικό της άγριας δολοφονίας με κίνητρο την ληστεία είχε συμβεί στις 7 Ιουνίου του 2012, στην οικία όπου ζούσε η άτυχη ηλικιωμένη, στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου 114 και Ζαλόγγου στην Πάτρα.

Την 86χρονη γυναίκα είχε βρει μέσα σε μια λίμνη αίματος η κόρη της.

Η υπόθεση άρχισε να ξεδιαλύνει όταν ο δράστης και δεύτερης δολοφονίας ηλικιωμένης (θύμα η Κωνσταντίνα Κουλούρη), υπέδειξε στις αρχές την πρώην σύντροφο του που διέμενε στην Κρήτη, ότι αυτή ήταν η δολοφόνος.

Πάντως η 35χρονη όπως είπε στην εκπομπή δεν ξέρει τον δράστη και πως αυτός ανέφερε ότι ήξερε τον πρώην σύζυγο της που τον είχε γνωρίσει στο καρναβάλι.

Το ζευγάρι των δραστών που ήταν σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ναρκομανείς, έχει καταδικαστεί με την ποινή των δις ισοβίων, έχουν ασκήσει έφεση και αναμένεται οι υποθέσεις να εκδικαστούν και σε δεύτερο βαθμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις