Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Μέχρι τις 12 ανοιχτή η Πειραιώς στη Γούναρη και μετά...κλείσιμο λόγω ...ενοποίησης - Έντονες οι αντιδράσεις από εργαζόμενους και πολίτες-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα:Μέχρι τις 12 ανοιχτή η Πειραιώς στ...

Διαμαρτυρίες από τους υπαλλήλους αλλά και επαγγελματίες της περιοχής

Μέχρι τις 12 το μεσημέρι θα εξυπηρετούνται σήμερα οι πολίτες από το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Γούναρη. Το υποκατάστημα στη συνέχεια θα κλείσει και θα ενοποιηθεί με αυτό στην οδό Μαιζώνος.

 

*ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 7.20πμ

Το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στην οδό Γούναρη το οποίο έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο από τους υπαλλήλους όσο και από τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και εξυπηρετουνται από τη συγκεκριμένη τράπεζα, αποτελεί γεγονός.Η διοίκηση της τράπεζας συμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι εργαζόμενοι είχε ενημερώσει για το κλεισιμο του υποκαταστήματος στις 2 Δεκεμμβρίου. Παρά τις επιστολές διαμαρτυρίας και ενώ περίμεναν οτι η απόφαση θα άλλαζε, ενημερώθηκαν οτι τελικά η τράπεζα κλείνει...σήμερα!

Πάτρα: Κλείνει το υποκατάσταστημα της Πειραιώς στη Γούναρη

Όπως αναφέρουν τα μέλη της επιτροπής πρωτοβουλίας:

"Την Πέμπτη 10/11, αντιπροσωπεία από την επιτροπή πρωτοβουλίας, επισκεφθήκαμε τον Περιφερειακό Διευθυντή της ΠΕΙΡΑΙΩΣ και του παραδώσαμε το κείμενο, κάτω από το οποίο είχαμε συλλέξει 184 υπογραφές, εκ των οποίων οι 112 προέρχονταν από επαγγελματίες, σωματεία, οργανώσεις και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή και εξυπηρετούνται από το κατάστημα ΓΟΥΝΑΡΗ  και οι 72 από ιδιώτες (ένα αντίστοιχο πακέτο εστάλη στον νέο πρόεδρο της ΠΕΙΡΑΙΩΣ κ. Χατζηνικολάου).

Παρέμβαση με επιστολή διαμαρτυρίας, εκτός από τον Εμπορικό Σύλλογο, έκανε και ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαίας, ο Σύλλογος πολυτέκνων, ο Σύλλογος συνταξιούχων ΔΕΗ καθώς και μεμονωμένοι πελάτες, ενώ η συλλογή υπογραφών συνεχιζόταν.

Μετά από αυτή την κινητοποίηση, ευελπιστούσαμε ότι τουλάχιστον, η Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ θα έμπαινε στη διαδικασία να επανεξετάσει το θέμα του κλεισίματος. Αντ΄αυτού, πήραν απόφαση να κλείσουν το κατάστημα όχι στις 02/12 αλλά την Παρασκευή 18/11! αυτό το γεγονός σίγουρα θα επιφέρει τεράστιο φόρτο εργασιών για τους υπαλλήλους, αφού τέτοια καταστήματα δεν μπορούν να κλείσουν μέσα σε 4 μέρες (άλλωστε οι ίδιοι είχαν εκτιμήσει σαν απαιτούμενο το διάστημα ενός μήνα).

Επιπλέον αυτή η βεβιασμένη απόφαση θα προκαλέσει πολύ μεγάλη αναταραχή στους πελάτες, οι οποίοι θα βρίσκουν το κατάστημα κλειστό"!

Στην ανακοίνωση της παράταξης ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ (του Συλλόγου Εργαζομένων ΑΤΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ) αναφέρεται:

"Και ενώ αναφέραμε τις αντιδράσεις για το κλείσιμο του καταστήματος, θεωρώντας ότι οι υπεύθυνοι θα επανεξέταζαν το συγκεκριμένο θέμα, μια είδηση επί του πιεστηρίου ήρθε να μας επιβεβαιώσει το αντίθετο: Το κλείσιμο του καταστήματος ΓΟΥΝΑΡΗ ΠΑΤΡΑΣ δεν θα γίνει όπως είχε προγραμματιστεί (;;;) στις 2/12/2016, αλλά την Παρασκευή 18/11/2016 (!!!).

Αν η εσπευσμένη αυτή κίνηση έγινε λόγω των αντιδράσεων των πελατών, σώφρον θα ήταν αντί να τους κλείσετε με βιασύνη τη πόρτα του καταστήματος «στα μούτρα», να σκύψετε και να μελετήσετε καλύτερα αυτά που σας αναφέρουν.

Εμείς ως ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, αφού ευχηθούμε στο νέο Πρόεδρο της Τράπεζας κατά την θητεία του να κάνει επιλογές σε θετική κατεύθυνση για την Τράπεζα και για τους Υπαλλήλους της, του ζητάμε να επέμβει προκειμένου να επανεξεταστεί το θέμα του καταστήματος με ηρεμία και αντικειμενικότητα.

Γιατί οι βεβιασμένες κινήσεις δίνουν τροφή για αρνητικά σχόλια στα ΜΜΕ, προκαλούν μεγαλύτερη ταραχή στους  πελάτες, μεγαλύτερη ανασφάλεια στους εργαζόμενους και τεράστια ερωτηματικά σε μας".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις