Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Ο Κώστας Φιλιππίδης και φέτος στα κορυφαία μίτινγκ του κόσμου

Στίβος: Ο Κώστας Φιλιππίδης και φέτος στ...

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στρέφει την προσοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες υψηλές φιλοδοξίες. Ο Κώστας Φιλιππίδης ξεκίνησε από καιρό την προετοιμασία του για το 2017 και ήδη έχει κάνει τον προγραμματισμό του με στόχο τους αγώνες της χειμερινής περιόδου.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στρέφει την προσοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση του 2017.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, όπως με συνέπεια κάνει εδώ και πολλά χρόνια, θα φτάσει στο κορυφαίο γεγονός της σεζόν, έχοντας νωρίτερα αγωνιστεί σε σπουδαία μίτινγκ.

Η αρχή για τον Ελληνα πρωταθλητή θα γίνει στις 14 Ιανουαρίου στην Ορλεάνη, σε ένα από τα γνωστά γαλλικά μίτινγκ. Ο έμπειρος αθλητής θα συνεχίσει σε Κότμπους (25/1), Ρουέν (28/1), ενώ ο πρώτος του αγώνα στον Φεβρουάριο θα γίνει στο Κλερμόντ Φεράν (5/2), το μίτινγκ που διοργανώνει ο Ρενό Λαβιλενί.

Ο 30χρονος βρίσκεται ψηλά στην λίστα των καλύτερων μίτινγκ του κόσμου κι έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από το ISTAF του Βερολίνου (10/2), αλλά και το Street Event του Ρίο (12/2), ενώ έχει αποδεχθεί την πρόκληση και από το μίτινγκ του Λοτζ (16/2).

Πρόθεση του Ελληνα πρωταθλητή, είναι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος να συμμετάσχει στο κορυφαίο εγχώριο γεγονός, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, η ημερομηνία του οποίου ακόμη δεν έχει καθοριστεί, ενώ στο πρόγραμμα του είναι και το Βαλκανικό Πρωτάθλημα (25/2).

 

Στίβος: Κορυφαίος νέος αθλητής στα Βαλκάνια ο Εμμανουήλ Καραλής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports