Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Δημήτρης Βεργίνης: «Συγνώμη στον κόσμο της Πάτρας που τον απογοητεύσαμε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου»

Δημήτρης Βεργίνης: «Συγνώμη στον κόσμο τ...

Ο αρχηγός του Απόλλων Carna για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ

Στον στόχο του Απόλλωνα Πατρών στο ματς με τον Ολυμπιακό, που είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο ΣΕΦ, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Βεργίνης. Συνολικά 20 φορές έχει υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Απόλλωνα Carna για τη STOIXIMAN.GR Basket League και έχει επικρατήσει σε όλες! Μάλιστα το σερί των «ερυθρόλευκων» μεγαλώνει αν συνυπολογιστούν και οι πέντε νίκες σε επίπεδο Α1 (προ 1992).

Συγγνώμη από τον κόσμο του Απόλλωνα Πατρών για την εντός έδρας ήττα (67-53) στο ντέρμπι με τον Προμηθέα ζήτησε ο Δημήτρης Βεργίνης μέσω του προσωπικού του blog στο site του ΕΣΑΚΕ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της Κυριακής (13/11, 18:00) για την 6η αγωνιστική της Α1 κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο blog που διατηρεί στο site της ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα σε όλους,

Μια δύσκολη εβδομαδα φτάνει για εμάς στο τέλος με ένα εξίσου πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζουμε στο ΣΕΦ τον πρωταθλητή Ελλάδος, Ολυμπιακό.

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε το περασμένο Σάββατο και ευθύνη για την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάσαμε στο παιχνίδι με τον Προμηθέα έχουμε όλοι μας. Βέβαια, πλέον δεν μπορούμε να γυρίσουμε το χρόνο πίσω.

Είμαστε αναγκασμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και μέσα από τις προπονήσεις να μπορέσουμε να βελτιώσουμε όλα τα λάθη που κάναμε και να δουλέψουμε προκειμένου να παρουσιαζόμαστε σε κάθε παιχνίδι ακόμα πιο ανταγωνιστικοί και να παλεύουμε μέχρι τέλους για το θετικό αποτέλεσμα.

Το μόνο που έχω να πω είναι μια ειλικρινή συγνώμη στον κόσμο της Πάτρας που τον απογοητεύσαμε στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου και να ζητήσω για ακόμα μια φορά τη στήριξη του καθώς τα δύσκολα τώρα ξεκινούν για εμάς.

Μπροστά μας έχουμε μια πάρα πολύ δύσκολη αποστολή. Παίζουμε μέσα στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό και όπως μπορείτε να καταλάβετε όλοι μας το έργο μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο.

Παρόλα αυτά, δεν θα πάμε στο Φάληρο με κατεβασμένα τα χέρια καθώς θέλουμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί. Σε τέτοια παιχνίδια γνωρίζεις τις δυσκολίες και ουσιαστικά μετράς τις δυνάμεις σου.

Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο απόγευμα, ο Ολυμπιακός είναι μια απο τις κορυφαίες ομάδες σε Ελλάδα και Ευρώπη, πλήρης σε όλες τις θέσεις και έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στη μεταξύ μας αναμέτρηση.

Για εμάς όμως αυτός ο αγώνας θα αποτελέσει και μια πολύ δυνατή πρόβα ενόψει του κρίσιμου εντός έδρας αγώνα που έχουμε με τον Κόροιβο Αμαλιάδας το Σάββατο στις 19 Νοεμβρίου.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mπάσκετ: Ο Απόλλωνας Carna παίζει εκτός με τον Ολυμπιακό με κόντρα και την παράδοση

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports