Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:"Πέταξα το μωρό της κόρης μου στα σκουπίδια για να μη μας σκοτώσει το άνδρας μου"-Η φρικτή ομολογία στο δικαστήριο

Πάτρα:"Πέταξα το μωρό της κόρης μου...

Για το συμβάν στο Νεοχώρι Ηλείας τον Αύγουστο του 2013

Σε 20ετή κάθειρξη καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών τη 45χρονη από την Αλβανία που πέταξε στα  σκουπίδια το νεογέννητο βρέφος της κόρης της. Το βρέφος είχαν βρει νεκρό ρακοσυλλέκτες που ειδοποίησαν τους δημοτικούς υπαλλήλους στο Νεοχώρι Ηλείας.

Πρωτόδικα, η γυναίκα που χθες κάθισε και πάλι στο εδώλιο, μόνη της αφού ούτε η κόρη ούτε ο σύζυγός της  βρέθηκαν δίπλα της, είχε καταδικαστεί σε ισόβια.Οι δικαστές δέχθηκαν χθες ότι τέλεσε την πράξη ευρισκόμενη σε κατάσταση βρασμού ψυχικής ορμής και «έσπασαν» την ποινή.

Η μητέρα του βρέφους, που κατηγορήθηκε για συνέργεια σε παιδοκτονία, έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως σε κάθειρξη 10 ετών, ενώ το περασμένο Ιανουάριο αποφυλακίστηκε.

Το φρικτό…ιστορικό

Η κόρη 45χρονης στις 12 Αυγούστου του 2013 είχε γεννήσει στην τουαλέτα του σπιτιού. Η γέννηση του μωρού, δυστυχώς, δεν έφερε χαρά. Η κατηγορουμένη το πήρε, του έκοψε πρόχειρα τον ομφάλιο λώρο και το τύλιξε με μια πετσέτα για να το αφήσει σε έναν σκουπιδότοπο κοντά στο σπίτι.

«Η κόρη μου ήταν παχιά και δεν είχα καταλάβει ότι ήταν έγκυος. Ο άνδρας μου εκείνη την ημέρα έλειπε στα χωράφια. Σπάσανε τα νερά και όταν εκείνη μου το είπε, με έπιασε ταραχή. Ο άνδρας μου είναι σκληρός. Θα μας σκότωνε, πιστέψτε με. Δεν είναι στην κουλτούρα μας, μια γυναίκα να γεννάει ένα παιδί χωρίς να έχει παντρευτεί» είπε στο δικαστήριο η 45χρονη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις