Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ν. Ρουμελιώτης: " Έχουμε κάνει μία επαφή με Ζελιάσκοφ"

Ν. Ρουμελιώτης: " Έχουμε κάνει μία ...

Για τον "κοκκινόμαυρο" πάγκο

Η Παναχαϊκή πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη στη Βόλεϊ Λιγκ επί της Κηφισιάς και ο Νίκος Ρουμελιώτης δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από αυτό. Επίσης αποκάλυψε ότι έχει γίνει μία επαφή με τον Νίκι Ζελιάσκοφ για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

Ας δούμε τις δηλώσεις του έμπειρου διαγώνιου: "Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε Κηφισιά με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλά εμείς νομίζω ότι παίξαμε καλά και κερδίσαμε.

Το θέλαμε πιο πολύ δεν είχαμε καλή ψυχολογία τις προηγούμενες ημέρες, μαζέψαμε μυαλά και ψυχολογία για να αντιμετωπίσουμε την Κηφισιά και τα καταφέραμε. Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Κηφισιά και το αποδείξαμε".

Αναφερόμενος στην αποχώρηση του Μανώλη Συνοδινού από τον πατρινό πάγκο, τόνισε: "Δεν έφταιγε ο Μανώλης για τα δύο πρώτα παιχνίδια, αφού παίξαμε με ισχυρές ομάδες. Ηταν θέμα όμως ψυχολογία η διακοπή της συνεργασίας, ίσως και στη σημερινή νίκη να έχει μερίδιο ο Μανώλης.

Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο που έκατσε στον πάγκο και ίσως χρειαστεί και στην επόμενη αγωνιστική" και πρόσθεσε για το θέμα του προπονητή: "Έχουμε έρθει σε επαφή με Ζελιάσκοφ, αλλά δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά.

Τέλος για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή είπε: "Για τον αγώνα με τον Ηρακλή ξέρουμε ότι υπάρχει κόντρα Ρουμελιώτη και Παναχαϊκής στο γήπεδο της Μίκρας, ωστόσο ευελπιστούμε να μην περάσουμε εύκολα από τον Ηρακλή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Bόλεϊ Λιγκ: Έσπασε το ...ρόδι η Παναχαϊκή - Ντεμπούτο Παπαδόπουλου με τρίποντο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports