Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ευρωλίγκα: Για την τρίτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός

Ευρωλίγκα: Για την τρίτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός

Κόντρα στην Αναντολού Έφες

Με στόχο την τρίτη σερί νίκη του και τέταρτη συνολικά στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας αντιμετωπίζει απόψε (19:45) στο Αμπντί Ιπεκτσί της Πόλης την Αναντολού Έφες ο Παναθηναϊκός Superfoods. Ο Τσάβι Πασκουάλ, προπονητής των «πρασίνων», τόνισε ότι:

«Πρέπει να κάνουμε την καλύτερη εμφάνιση μας για να πάρουμε την νίκη».

Ο Ισπανός κόουτς σχολίασε ότι: «Οι αντίπαλοί μας κέρδισαν στον τελευταίο τους αγώνα. Πιστεύω ότι είναι μια σπουδαία ομάδα και θα πρέπει να κάνουμε την καλύτερή μας εμφάνιση για να πάρουμε τη νίκη.

Παίζουν επιθετικά, είναι ιδιαίτερα αθλητικοί και αύριο θα είναι πραγματικά ένας δύσκολος αγώνας». Σε ερώτηση για τον Τόμας Ερτέλ, απάντησε: «Είναι ένας από τους κορυφαίους στη διοργάνωση, θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε με ομαδική άμυνα.

Είναι ένας δημιουργός, ένας από τους καλύτερους πασέρ, με πολλές επιλογές στην επίθεση. Θα κάνουμε το αμυντικό μας πλάνο κι ελπίζουμε στο τέλος να κερδίσουμε το παιχνίδι». Από την πλευρά του, ο Ντιμίτρις Νίκολς, τόνισε: «Θέλουν να κερδίσουν όπως κι εμείς.

Προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα, είναι μια σπουδαία ευκαιρία για εμάς να κάνουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι. Κάναμε καλή προετοιμασία αυτή την εβδομάδα. Έχουμε αυτοπεποίθηση κι είμαστε έτοιμοι να παίξουμε».

Σε ερώτηση για το αν οι «πράσινοι» θα δείξουν μεγαλύτερη προσοχή σε κάποιον παίκτη της Αναντολού Εφες, απάντησε: «Πρέπει να μας απασχολεί τι θα κάνουμε εμείς και πως θα βγάλουμε στο παρκέ αυτά που έχουμε δουλέψει σε άμυνα κι επίθεση. Να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Σχετικά με το αν εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν προλάβει να μάθουν τη φιλοσοφία του Τσάβι Πασκουάλ, υπογράμμισε: «Έχουμε κάνει πολλά “μαθήματα” για το τι πρέπει να κάνουμε. Μέχρι στιγμής όλα είναι καλά και κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Η ΝΕΠ "έμαθε" τους αντιπάλους της στην Α2 Εθνική

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports