Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πυγμαχία: Στους Boxerinos ό,τι λάμπει είναι χρυσός - Οι δηλώσεις των πρωταθλητών της Παναχαϊκής στο thebest.gr

Πυγμαχία: Στους Boxerinos ό,τι λάμπει εί...
Λαλιώτη Αμαλία

Κατέκτησαν επτά χρυσά μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Η απόλυτη κυρίαρχος των πανελληνίων πρωταθλημάτων πυγμαχίας, παίδων - παμπαίδων και κορασίδων - παγκορασίδων, ήταν η Παναχαϊκή, η οποία κατέκτησε συνολικά επτά χρυσά μετάλλια. Επίσης αναδείχθηκε πρωταθλήτης και πολυνίκης σύλλογος σε αγόρια και κορίτσια.

Ο Νίκος Πλέας και οι Boxerinos του έγραψαν μία νέα χρυσή σελίδα στην "κοκκινόμαυρη" πυγμαχία, ενώ όπως φαίνεται οι μικροί ακολουθούν επάξια τη "βαριά" παράδοση των μεγάλων.

Πριν είκοσι χρόνια λοιπόν, όταν ο Αλέκος Λουμπαρδέας είχε κάνει πρόταση στον Νίκο Πλέα να αναλάβει τα ηνία του πυγμαχικού τμήματος κανείς δεν πίστευε που θα έφταναν οι "κοκκινόμαυροι".

Πρωταθλήματα Ελλάδας, αλλά και ευρωπαϊκές διακρίσεις κάνουν την  μεγάλη διαφορά για την Παναχαϊκή, όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

Ο προπονητής των επιτυχιών της Παναχαϊκής  Νίκος Πλέας, τόνισε: "Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία των παιδιών, αφού κατάφεραν να βγει ο κόπος και η δουλειά που είχαμε κάνει όλο το καλοκαιρί, αλλά και όλη τη σεζόν".

Οι Boxerinos λοιπόν του Νίκου Πλέα έκαναν αισθητή την παρουσία τους στην Ελευθερούπολη της Καβάλας και μιλούν στο thebest.gr για την εμπειρία τους.

Αντωνία Γιαννακοπούλου

Αντωνία Γιαννακοπούλου

Αντωνία Γιαννακοπούλου

Αντωνία Γιαννακοπούλου: "Δεν το πίστευα ότι πήρα μετάλλιο και μάλιστα χρυσό, αλλά ήμουν πολύ χαρούμενη. Δουλέψαμε πολλή όλη τη χρονιά και ήμουν σίγουρη ότι θα κάνουμε τη διαφορά σαν σύλλογος".

Φωτεινή Μηνά

Φωτεινή Μηνά

Φωτεινή Μηνά

Φωτεινή Μηνά: "Ήταν απερίγραπτα τα συναισθήματα μετά τον αγώνα, είχα ένα αίσθημα απελευθέρωσης. Προσπάθησα να δώσω το καλύτερό μου εαυτό στο ρινγκ και ελπίζω να τα κατάφερα. Συνεχίζουμε τη δουλειά".

Χρυσούλα Πλέα

Χρυσούλα Πλέα

Χρυσούλα Πλέα

Χρυσούλα Πλέα: "Είμαι πολύ χαρούμενη και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε ομαδικό. Η δουλειά που κάναμε όλο το καλοκαίρι απέδωσε καρπούς και αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι καταφέραμε να βγούμε πρωταθλητής και πολυνίκης σύλλογος. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας".

Άγγελος Ανατολάκης

Άγγελος Ανατολάκης

Άγγελος Ανατολάκης

Άγγελος Ανατολάκης: "Όλη η προπόνηση που κάναμε βγήκε και θεωρώ ότι ανταμείφθηκε ο κόπος μου με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ένιωσα ξεχωριστά και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βγήκαμε και καλύτερος σαν σύλλογος. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε και εμείς την παράδοση".

Νίκος Σωτηρόπουλος

Νίκος Σωτηρόπουλος

Νίκος Σωτηρόπουλος

Νίκος Σωτηρόπουλος: "Είμαι χαρούμενος που κέρδισα στον τελικό. Έδωσα αυτό που ήθελα και είχαμε κάνει στην προπόνηση, αλλά κυρίως χάρηκα τον φετινό τελικό, γιατί πέρυσι είχα παίξει με τον συναθλητή μου (Βγενόπουλο) και δεν το είχαμε χαρεί όπως θα θέλαμε. Συνεχίζουμε το ίδιο και καλύτερα".

Παναγιώτης Βγενόπουλος

Παναγιώτης Βγενόπουλος

Παναγιώτης Βγενόπουλος

Παναγιώτης Βγενόπουλος: "Ήταν μία ωραία εμπειρία ο αγώνας και η νίκη. Το περίμενα από πέρυσι, γιατί πέρυσι έπαιξα με τον συναθλητή μου τον Σωτηρόπουλο και δεν το ευχαριστηθήκαμε. Τώρα ένιωσα ότι ανταμείφθηκα για την προετοιμασία που είχα κάνει τα τελευταία χρόνια και εγώ, αλλά και οι συναθλητές μου. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά".

Δημήτρης Δημητρακόπουλος

Δημήτρης Δημητρακόπουλος

Δημήτρης Δημητρακόπουλος

Δημήτρης Δημητρακόπουλος: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος και ευχαριστημένος από την παρουσία μου στο πρωτάθλημα. Ειδικά ο πρώτος μου αγώνας ήταν πιο δύσκολος και γι αυτό πάλεψα πολύ για να κερδίσω. Είχα αρκετό άγχος, τα κατάφερα και πήραμε το χρυσό".

Επίσης μπορεί φέτος να μην κατάφεραν να πάρουν μετάλλια, ωστόσο πέρυσι είχαν τη δική τους θέση στο βάθρο η Γιωργία Μαντέλη και ο Λευτέρης Θεοδωρακόπουλος.

Ας δούμε τι μας είπαν για τη φετινή τους εμπειρία:

Γεωργία Μαντέλη: "Η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Θα μπορούσα να κάνω πολλά περισσότερα και γι αυτό είμαι στεναχωρημένη λίγο, αλλά είμαι χαρούμενη για την ομάδα μου. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για τους επόμενους αγώνες μας".

Λευτερης Θεοδωρακόπουλος: "Δεν τα κατάφερα φέτος ήμουν λίγο άτυχος, αλλά συνεχίζουμε όλοι μαζί τη δουλειά. Δεν μένουμε πίσω προχωράμε".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports