Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: "Αυτοκτόνησε" ο Παναθηναϊκός στην Βέροια-Έχασε έδαφος στην μάχη του πρωταθλήματος

Σουπερλίγκ: "Αυτοκτόνησε" ο Πα...

Οι πράσινοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με την τοπική ομάδα

Απίστευτη «αυτοκτονία» για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι πέταξαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και η Βέροια τιμώρησε την καθίζησή τους στο δεύτερο, σοκάροντας το τριφύλλι στο 88' για το 1-1.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο πρώτο ημίχρονο και με σκοπό να καθαρίσει το ματς από το ξεκίνημα του και με τους Ιμπάρμπο, Μπεργκ σε μεγάλα κέφια είχε τέσσερις τελικές, όλες για γκολ, πριν τη συμπλήρωση 15λεπτών αγώνα στη Βέροια.

Η πίεση των πράσινων μάλιστα απέδωσε καρπούς με το τριφύλλι να προηγείται στο ματς από το 13' χάρη σε γκολ του Μπεργκ. Οι πράσινοι απείλησαν άλλες δέκα φορές στο πρώτο ημίχρονο κλείνοντας το πρώτο 45λεπτο με 11 τελικές, οι 8 προς την εστία.

Από την πλευρά της η Βέροια απείλησε μόλις μόνο μια φορά στο πρώτο ημίχρονο και το γεγονός ότι το πρώτο 45λεπτο έκλεισε με τον Παναθηναϊκό να προηγείται μόλις με 1-0 ήταν... θαύμα για την ομάδα της Ημαθίας που είχε ως καλύτερο της παίκτη τον Λόπεθ με 7 αποκρούσεις ενώ η κατοχή ήταν 69-31% υπέρ του τριφυλλιού.

Στο δεύτερο μέρος όμως είχαμε μια εντελώς διαφορετική εικόνα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό να χάνει την φρεσκάδα του, να μην απειλεί όπως στο πρώτο 45λεπτο και όσο περνούσε η ώρα έδινε χώρο στην Βέροια η οποία τον εκμεταλλεύτηκε.

Σιγά-σιγά οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα προς την αντίπαλη περιοχή και έδειξαν να πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν κάτι θετικό από το ματς.

Έφτασαν έτσι στην ισοφάριση στο 88' με όμορφο σουτ του Μπαλάφα που νίκησε τον Στιλ ο οποίος έκανε ότι μπορεί για να απομακρύνει αλλά η μπάλα πήγε στο δεξί δοκάρι και μέσα.

Γκολ: 87' Μπαλάφας/13' Μπεργκ

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Μαλόν, Μαραγκός (58' Σισοκό), Καλί, Ναβαλόφσκι, Άρτσε, Μπαλάφας, Χαροντάκης (69' Σισίνιο), Βίτι (90' Παπαστεριανός), Βασιλαντωνόπουλος, Καπετάνος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Κουτρουμπής (80' Ρέις), Ιβανόφ, Μολέντο, Μέστο (88' Ρινάλντι), Γουακάσο, Λουντ, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, Ιμπάρμπο, Μπεργκ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σούπερ Λίγκα: Κόντρα στις απουσίες ο Παναθηναϊκός

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports