Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μεγάλη νίκη στην Βάρδα για την Παναχαϊκή που έμεινε μόνη πρώτη-Έπεσε από την δεύτερη θέση ο ΠΑΟ Βάρδας

Μεγάλη νίκη στην Βάρδα για την Παναχαϊκή...

Οι κοκκινόμαυοι με σκόρερ τον Σιαλμά, επικράτησαν με 1-0 και ανέβηκαν στην κορυφή

Μεγάλη νίκη για την Παναχαϊκή στην Βάρδα που την έφερε μόνη πρώτη στην βαθμολογία του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής. Οι κοκκινόμαυροι με σκόρερ τον Δημήτρη Σιαλμά επικράτησαν με 1-0 του τοπικού ΠΑΟ Βάρδας στο ντέρμπι της περιοχής και της κορυφής.

Διπλό κορυφής για την Παναχαϊκή στην Βάρδα - Θυμηθείτε την ζωντανή εξέλιξη του τοπικού ντέρμπι

Οι κοκκινόμαυροι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και λίγο έλειψε να προηγηθούν στο 5ο λεπτό όταν ο Καπουταγλής έκανε εκπληκτική απόκρουσε σε κεφαλιά του Γκίνο.

Το παιχνίδι στην συνέχεια ήταν αμφίρροπο, με πολλά λάθη στην μεσαία γραμμή και καμία ομάδα να μην μπορεί να πάρει την κατοχή.

Ο ρυθμός ήταν φρενήρης καθώς οι ομάδες έβγαιναν με σχετική ευκολία στην επίθεση, μην μπορώντας να μετουσιώσουν αυτήν την κυριαρχία σε σημαντικές ευκαιρίες.

Μέχρι που φτάσαμε στο 35ο λεπτό με την Παναχαϊκή να κερδίζει φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και τον Γιώργο Φωτάκη να αναλαμβάνει την εκτέλεση του.

Ο Δημήτρης Γκίνο πήρε την πρώτη κεφαλιά και έστρωσε την μπάλα στον Σιαλμά, ο οποίος με πολύ όμορφο μονοκόμματο σουτ έκανε το 1-0 για την Παναχαϊκή, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό.

Η Παναχαϊκή εκμεταλλεύτηκε το μομέντουμ και κράτησε την κατοχή μέχρι την λήξη του ημιχρόνου, χωρίς όμως να σημειώσει ιδιαίτερες φάσεις.

Με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε και η επανάληψη με την Παναχαϊκή να χάνει σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά της, όταν ο νεοεισελθόν Μωραΐτης έπιασε ένα ξερό σου έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι της ομάδας της Βάρδας.

Οι κοκκινόμαυροι πραγματοποίησαν δύο αναγκαστικές αλλαγές στην αρχή της επανάληψης με τον προαναφερθέντα, Μωραΐτη να περνάει στην θέση του Σιαλμά, οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην ανάπαυλα και τον Κωσταντινίδη να περνάει στην θέση του Στεργίδη.

Ο Λυμπέρης Στεργίδης τραυματίστηκε από δυνατό μαρκάρισμα που του έγινε λίγο έξω από την περιοχή των γηπεδούχων.

Από κείνη την στιγμή και μετά ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κατακόρυφα, με την Παναχαϊκή να προσπαθεί να διαφυλάξει το προβάδισμα της και τον ΠΑΟ Βάρδας να παίρνει την κατοχή αλλά να μην καταφέρνει να την μετουσιώσει σε ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Βρονταρά.

Ο προπονητής του γηπεδούχων, Ηλίας Φωτόπουλος, έριξε όλα του τα επιθετικά όπλα στην μάχη με την ταυτόχρονη είσοδο των Πολίτη και Καζατζή αλλά η ομάδα της Βάρδας κατάφερε να απειλήσει στο τελευταίο δεκάλεπτο μόνο με δύο παράλληλες σέντρες που δεν μπόρεσε να προλάβει κανείς.

Το παιχνίδι τελείωσε με τον Βρονταρά να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια την τελευταία ευκαιρία τω γηπεδούχων να ισοφαρίσουν.

Με αυτήν την νίκη η Παναχαϊκή έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας με 16 βαθμούς σε 6 αγώνες. Η ομάδα της Βάρδας(έμεινε στους 13 βαθμούς0 έπεσε και από την δεύτερη θέση, καθώς ο Παναρκαδικός μετά την νίκη του στο Ζευγολατιό(με 2-0) έφτασε τους 14 βαθμούς και είναι δεύτερος χωρίς συγκάτοικο.

Γκολ: Σιαλμάς 35’

ΠΑΟ Βάρδας (Φωτόπουλος): Καπουταγλής, Καρούτζης (61′ Πολίτης), Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Σιδέρης, Βραχνής, Πολίτης, Βάτσης, Σαμπανέι, Ντόμας, Γούρμος (63΄Καζατζής)

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Βλάχος, Λαμπρόπουλος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Ελευθεριάδης, Φωτάκης, Μαστραντωνάκης (70΄Μπιτσάκος) , Στεργίδης (56′ Κωνσταντινίδης) , Σιαλμάς (46′ Μωραΐτης)

 

Αρκετά ήταν τα αξιοσημείωτα από την αναμέτρηση της Βάρδας:

*Κατ’αρχήν ο καιρός βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με τους γηπεδούχους να δημιουργούν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Η κεντρική και μοναδική εξέδρα ήταν ασφυχτικά γεμάτη.

*Για μία ακόμη αναμέτρηση οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής ακολούθησαν την ομάδα σε εκτός έδρας παιχνίδι. Αντιπρόσωποι από όλα τα κλαμπ των οπαδών αλλά και απλός κόσμος στήριξαν τους κοκκινόμαυρους σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δίνοντας πνοή στους παίχτες του Οφρυδόπουλου.

*Σε πολύ κακή κατάσταση ήταν ο αγωνιστικός χώρος μετά τις βροχές των τελευταίων ημερών. Πολύ βαρύ το τερέν.

*Για μια ακόμη αγωνιστική οι κοκκινόμαυροι κράτησαν ανέπαφη την εστία τους φτάνοντας τα έξι συνεχόμενα παιχνίδια που ο Βρονταράς δεν δέχθηκε τέρμα.

*Στο τέλος του παιχνιδιού οι κοκκινόμαυροι παίχτες κατευθύνθηκαν για ακόμα μια φορά στον κόσμο τους. Πράγμα που δείχνει το δέσιμο που αρχίζει και γίνεται μεταξύ παιχτών και κόσμου.

*Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τιμήθηκε από την διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας ο Κώστας Κωσταντινίδης της Παναχαϊκής, για την προσφορά του στο Ελληνικό και Αχαϊκό ποδόσφαιρο αλλά και στην ομάδα της Βάρδας, στην οποία αγωνίζονταν πέρσι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διπλό κορυφής για την Παναχαϊκή στην Βάρδα - Θυμηθείτε την ζωντανή εξέλιξη του τοπικού ντέρμπι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports