Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τένις: Στα ημιτελικά του τουρνουά της Αιγύπτου η Μαρία Σάκκαρη

Τένις: Στα ημιτελικά του τουρνουά της Αι...

Επικράτησε άνετα με 2-0 σετ της Τσέχας Καρολίνα Μουτσόβα

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη και το επιβεβαιώνει στην Αίγυπτο. Στο τουρνουά των 100.000 του Sharm El Sheikh η Μαρία Σάκκαρη έχει καταφέρει ήδη να βρίσκεται στα ημιτελικά και θα διεκδικήσει την πρόκριση της στον μεγαλύτερο τελικό της καριέρας της μέχρι τώρα.

Για να τα καταφέρει έπρεπε να πετάξει εκτός συνέχειας την Καρολίνα Μουτσόβα. Η Τσέχα αποδείχτηκε μικρό εμπόδιο για την Σάκκαρη αφού με εξαίρεση το πρώτο σετ δεν προέβαλε καμία απολύτως αντίσταση στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Η 21χρονη πρωταθλήτρια προηγήθηκε με 5-2 στο πρώτο σετ, η Μουτσόβα μείωσε σε 5-4, αλλά η Σάκκαρη κατάφερε να πάρει το σετ με 6-4.

Το δεύτερο ήρθε ακόμα πιο εύκολα αφού η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με 6-1 πήρε τη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά μέσα σε μία ώρα παιχνιδιού.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Βέκιτες η οποία μετά από ένα μεγάλο σε διάρκεια παιχνίδι απέκλεισε την Αράντζα Ρους με 6-4, 4-6, 6-1. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για σήμερα (22/10), ενώ σε περίπτωση πρόκρισης ο τελικός είναι την Κυριακή (23/10).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τένις: Έφτασε στην πηγή η Σάκκαρη, αλλά δεν τα κατάφερε


Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports