Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Εντυπωσιακή η ΑΕΚ στην ημέρα τιμής του Γιώργου Τρόντζου-ΦΩΤΟ

Α1 μπάσκετ: Εντυπωσιακή η ΑΕΚ στην ημέρα...

Η Ένωση επιβλήθηκε με 96-56 του Λαυρίου στου ΟΑΚΑ

Εντυπωσιακή κατά διαστήματα, η ΑΕΚ συνέτριψε 96-56 το Λαύριο και ικανοποίησε τους 6.000 φίλους της και το τιμώμενο πρόσωπο, Γιώργο Τρόντζο. Καλό ντεμπούτο ο Φόλκερ.

Πριν από έναν χρόνο η ΑΕΚ τα είχε βρει σκούρα δύο φορές κόντρα στο Λαύριο πριν πάρει τη νίκη. Η φετινή ΑΕΚ όμως δεν έχει σχέση με την περσινή.

Και αυτό έγινε σίγουρα σαφές στους φιλοξενούμενους, που είδαν την “Ένωση” να κυριαρχεί από το ξεκίνημα του αγώνα και να φτάνει σε μία άνετη νίκη.

Μία νίκη που ήταν το καλύτερο δώρο για τον σπουδαίο Γιώργο Τρόντζο, την φανέλα του οποίου απέσυρε η ΑΕΚ λίγο πριν την έναρξη του αγώνα, μέσα σε αποθέωση από το κοινό της ομάδας.

Ήταν γενικώς μία όμορφη βραδιά για την “Ένωση”, που συνδύασε σκορ, θέαμα και ιστορία στο ίδιο παιχνίδι, δίνοντας την ευκαιρία στον Ράνταλ Φάλκερ να κάνει ιδανικό ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα.

Στην ΑΕΚ έλεγαν από το καλοκαίρι ότι ο Νίκολα Ιβάνοβιτς είναι ο πλέι-μέικερ που ήθελαν και χρειαζόντουσαν. Για αυτό περίμεναν υπομονετικά να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στο χέρι για να τον δουν στην δράση.

Τώρα λοιπόν καταλαβαίνουν όλοι γιατί το έκανε αυτό η ΑΕΚ. Ο Μαυροβούνιος γκαρντ φέρνει μία ηρεμία στην ομάδα, ενώ βοηθάει τόσο στην εκτέλεση όσο και στην δημιουργία.

Και αυτά είναι πράγματα που φαίνονται κυρίως στο παρκέ και όχι στην στατιστική, αν και η αλήθεια είναι ότι και οι αριθμοί του δεν ήταν καθόλου άσχημοι, αφού τελείωσε τον αγώνα με 11 πόντους, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο.

 

Τα δεκάλεπτα: 29-12, 53-28, 69-42, 96-56

AEK (Ζντοβτς): Ούκιτς 7 (1), Σάκοτα 11 (1), Βασιλειάδης 8(2), Μιλόσεβιτς 5(1), Ντίξον 12 (1), Λαρεντζάκης 5(1), Φάλκερ 6, Ιβάνοβιτς 11 (1), Μαυροειδής 10, Σκουλίδας 5(1), Ουίλιαμς 10(2), Τσαλμπούρης 6

ΛΑΥΡΙΟ DHI (ΣΕΡΕΛΗΣ): Γιανγκ 14, Τζόνσον 7, Χάμιλτον 5, Πάντερ 4, Τσίρος, Στεφανίδης 7(1), Αθανασούλας 4, Περράκης, Κακλαμανάκης 8, Αναγνωστάκης, Κοκ 2, Μπολντς 5(1).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπάσκετ: Iστορική νίκη για τον Προμηθέα - Επικράτησε με 78-70 της Δόξας Λευκάδας - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports