Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Ντέρμπι παραμονής για το Σεριφάτο Αιγίου

Χάντμπολ: Ντέρμπι παραμονής για το Σεριφάτο Αιγίου

Σήμερα με τον Άρη Νικαίας

Την Κυριακή στην Νίκαια θα διεξαχθεί (14:30) το ντέρμπι παραμονής, που αν και νωρίς θα αποδεχθεί πολύ σημαντικό για την συνέχεια της σεζόν. Ο Άρης δεν έχει βαθμό και το Σεριφάτο «πατάει» καλύτερα στην κατηγορία, έχοντας ήδη μία νίκη.

Τελευταία φορά που συναντήθηκαν οι δύο ομάδες, ο Άρης επικράτησε στη Νίκαια και εξασφάλισε την άνοδο στην Handball Premier. Για τους γηπεδούχους αμφίβολος είναι ο Μουλιάτος. «Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι.

Το Σεριφάτο βρίσκεται σε ανοδική πορεία, κέρδισε στις Συκιές και είχε πολύ καλή εικόνα κόντρα στην ΑΕΚ. Είναι διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρσι. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα.

Το παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητες», σχολίασε ο Τάκης Μελετάκος, ενώ ο συνάδελφος του Κώστας Χατζηκωνσταντίνου επεσήμανε: «Για εμάς όλα τα παιχνίδια είναι ντέρμπι.

Ο Άρης ψάχνει την πρώτη του νίκη και εμείς θέλουμε να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Μπορεί στα χαρτιά να φαινόμαστε πιο ισχυροί, αλλά μετράνε και άλλα πράγματα.

Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι. Σίγουρα όταν παίζεις με κάποιον που βρίσκεται στο ίδιο γκρουπ δυναμικότητας είναι σημαντικό να κερδίζεις. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για την συνέχεια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Xάντμπολ: Μεγάλο "διπλό" του Σεριφάτου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports