Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 13 Οκτωβρίου

Τα ζώδια σήμερα 13 Οκτωβρίου

Ζώδια

Κριός

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, είναι μια όψη εριστική, η οποία αυτές τις μέρες βγάζει τον ευέξαπτο εαυτό σας στην επιφάνεια, γι' αυτό προσέξτε τους τσακωμούς και τον εγωιστικό και βιαστικό τρόπο επικοινωνίας, ειδικά σε σχέσεις κι επαγγελματικά. Για δυο ακόμα μέρες προσέξτε επίσης τα ατυχήματα, εγκαύματα, κοψίματα κλπ, και μην βιάζεστε στην οδήγηση.

Ταύρος

Προκαλεί κάποιους ανταγωνισμούς και άγχη αυτές τις μέρες το εύφλεκτο τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, κυρίως γύρω από ζητήματα σπουδών, ταξιδιών και νομικών, αλλά και στον εργασιακό χώρο. Για δυο ακόμα μέρες που θα λειτουργεί πρέπει επίσης να φροντίσετε καλύτερα και την υγεία και διατροφή σας – μην τρώτε στο πόδι, προσέξτε τα ατυχήματα.

Δίδυμοι

Λόγω του εριστικού τετραγώνου Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί αυτές τις μέρες να παρουσιάζονται ανταγωνισμοί, κυρίως σε οικονομικά κι ερωτικά θέματα. Ίσως κάποιοι άνθρωποι εισβάλουν πολύ στη ζωή σας και απαιτούν πράγματα από εσάς. Προσέξτε για δυο ακόμα μέρες την κακή επικοινωνία στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά.

Καρκίνος

Αρκετά εύφλεκτες μέρες με το έντονο τετράγωνο Ερμή-Άρη, το οποίο μπορεί να σας κάνει βιαστικούς κι εριστικούς στην επικοινωνία αλλά και στην οδήγηση. Προσέξτε για δυο ακόμα μέρες τα ατυχήματα, ειδικά στα χέρια, και μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Λογομαχίες με τον σύντροφο, τους συνεργάτες και την οικογένεια – προσέξτε τον εγωισμό σας.

Λέων

Φανείτε πιο υπομονετικοί στο χώρο δουλειάς αλλά και στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, γιατί το τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα κάνει το κλίμα εύφλεκτο. Για δυο μέρες ακόμα προσέξτε τις εντάσεις και την κακή επικοινωνία με συναδέλφους αλλά και με συγγενείς, συμμαθητές και γείτονες. Αυξημένη κριτική, αιχμηρά λόγια, εγωισμοί.

Παρθένος

Οικονομικά κι ερωτικά είναι πηγή άγχους κι εντάσεων αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, μια όψη αρκετά εριστική. Προσέξτε για δυο ακόμα μέρες τις ταλαιπωρίες σε οικονομικές συναλλαγές αλλά και τους εγωισμούς στα αισθηματικά. Επίσης προσοχή σε εντάσεις με τα παιδιά. Αποφύγετε βιαστικές αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες.

Ζυγός

Ο Ερμής που διατρέχει το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα δύσκολη όψη με τον πολεμικό Άρη, γι' αυτό αυτές τις μέρες το κλίμα στην επικοινωνία είναι εύφλεκτο και υπάρχει αρκετή εριστικότητα. Επίσης προσέξτε τη βιασύνη στην οδήγηση, για δυο ακόμα μέρες, όπως και τα ατυχήματα, τα κοψίματα, εγκαύματα κλπ. Εντάσεις με την οικογένεια.

Σκορπιός

Δεν λείπουν τα παρασκήνια αυτές τις μέρες, ενώ το τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα προκαλεί εντάσεις, κυρίως με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές, συναδέλφους. Για δυο ακόμα μέρες που θα λειτουργεί η όψη αυτή, προσέξτε την εριστικότητα και τη βιασύνη στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις. Αιχμηρά λόγια. Ο ύπνος σας πιθανόν να δυσκολεύεται.

Τοξότης

Αρκετό άγχος στον οικονομικό τομέα αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο είναι πιθανό να προκαλεί ταλαιπωρίες σε διάφορες συναλλαγές, αλλά και ανταγωνισμούς γύρω από χρήματα και αποκτήματα. Επίσης για δυο ακόμα μέρες εύφλεκτο είναι το κλίμα με φίλους, γνωστούς και μέσα σε ομάδες, κόμματα συλλόγους.

Αιγόκερως

Ο Άρης που βρίσκεται στο ζώδιό σας ενεργοποιείται απ' τον Ερμή με δυσαρμονική όψη, η οποία αυτές τις μέρες κάνει το κλίμα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις εριστικό και εύφλεκτο, ενώ είναι πιθανό να είστε εσείς η πέτρα του σκανδάλου! Προσέξτε να μην προκαλείτε και να μην πληγώσετε κάποιους. Προσοχή επίσης σε ατυχήματα, για δυο ακόμα μέρες.

Υδροχόος

Πιθανόν να βιώνετε εσωτερικό θυμό και να βγαίνουν στην επιφάνεια αυτές τις μέρες κάποια απωθημένα, λόγω της εύφλεκτης όψης Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, η οποία επίσης για δυο ακόμα μέρες εφιστά την προσοχή σε κακή επικοινωνία και σε ταλαιπωρίες γύρω από εκπαίδευση, ταξίδια, νομικά. Δυσκολία στον ύπνο, λόγω άγχους, φασαρίας κλπ. Παρασκήνια.

Ιχθύες

Οι φιλίες θέλουν προσοχή αυτές τις μέρες με το εύφλεκτο τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο για δυο ακόμα μέρες θα προκαλεί επικοινωνιακές εντάσεις κι ανταγωνισμούς. Επίσης εντάσεις πιθανές μέσα σε συλλόγους, ομάδες, κόμματα, διαδικτυακές επαφές. Ανταγωνισμοί όμως και ταλαιπωρίες είναι πιθανό να υπάρχουν και γύρω από οικονομικά θέματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being