Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: Επίσκεψη του Κώστα Κατσουράνη σε τρία Δημοτικά Σχολεία με αφορμή την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Επίσκεψη του Κώστα Κατσουράνη σε ...

Μαθήματα αθλητισμού και Παναχαϊκής παιδείας

Πιο κοντά στους μικρούς μαθητές με αφορμή την Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού βρέθηκε η Παναχαϊκή και προσωπικά ο Κώστας Κατσουράνης. Ο τεχνικός διευθυντής των "κοκκινόμαυρων συναντήθηκε με μαθητές των 61ου, 64ου, και 65ου δημοτικού σχολείων, μίλησε μίλησε στα παιδιά για το νόημα του Αθλητισμού ενώ στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί τους, μοίρασε προσκλήσεις για τους αγώνες της Παναχαϊκής και υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα.

Απώτερος στόχος αυτής της πρωτοβουλίας είναι η ομάδα να αποκτήσει μεγαλύτερο έρεισμα στις μικρές ηλικίες αλλά και γενικότερα στον κοινωνικό ιστό της πόλης.

Τον  Κώστα Κατσουράνη υποδέχτηκε στο 64ο Σχολείο σύσσωμο το διδακτικό προσωπικό με επικεφαλής το Διευθυντή Νικόλαο Βεγιάννη, την υποδιευθύντρια Γιώτα Μακαρίου και το γυμναστή Δημήτρη Δημακόπουλο.

 

Στη συνέχεια ο Διευθυντής του Σχολείου απένειμε στον Κώστα Κατσουράνη τιμητική πλακέτα για την προσφορά του στον Αθλητισμό ενώ ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση του Τεχνικού Διευθυντή της Παναχαϊκής όταν με επιμέλεια του Σχολείου προβλήθηκαν σε γιγαντοοθόνη στιγμιότυπα από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Στη συνέχεια ο Κώστας Κατσουράνης επισκέφτηκε το Σχολικό Συγκρότημα του 61ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών. Εκεί τον περίμεναν οι λιλιπούτιοι μαθητές του 61ου και του 65ου Δημοτικού Σχολείου οι οποίοι κυριολεκτικά τον αποθέωσαν κατά την είσοδο του στο Αμφιθέατρο του Σχολείου.

Τον Τεχνικό Διευθυντή της Παναχαϊκής καλωσόρισε ο Διευθυντής του Σχολείου Ανδρέας Φίλιας υπό την επιμέλεια του οποίου είχε δημιουργηθεί ένα εκπληκτικό video με τις καλύτερες στιγμές από την καριέρα του πρώην διεθνούς πατρινού άσσου.

Ο Κώστας Κατσουράνης μοίρασε προσκλήσεις για τους αγώνες της Παναχαϊκής και αυτόγραφα σε όλα τα παιδάκια τα οποία ιδιαίτερα χαρούμενα δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται μαζί του.

Οι επισκέψεις του Κώστα Κατσουράνη θα συνεχιστούν και σε άλλα Σχολεία της Πάτρας τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Παναχαϊκή και Προμηθέας ανακοίνωσαν την συνεργασία τους σε θέματα αθλητισμού και παιδείας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports