Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι-Άνετη επικράτηση επί της ΑΕΚ

Σουπερλίγκ: Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός στ...

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-0 της Ένωσης στο Καραϊσκάκης

Αγρίεψε και τιμώρησε την τελείως αδιάβαστη ΑΕΚ ο Ολυμπιακός. Με ΜVP και σκόρερ τον Μάρτινς, έφτασε άνετα στο 3-0 στο Καραϊσκάκη. Σκόραραν Ιντέγε-Φορτούνης, πρώτη φάση της Ένωσης στο 84’.

Ο Κώστας Φορτούνης την φετινή σεζόν αγνοούνταν. Και επειδή δεν αγωνιζόταν αλλά και όταν βρισκόταν μέσα στο γήπεδο. Ηταν θέμα αυτό για τον Ολυμπιακό.

Οτι ο καλύτερος Ελληνας μέσος και φυσικά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας δεν είχε βοηθήσει τον σύλλογο.

Εμφανίστηκε στο πιο κρίσιμο (μέχρι το επόμενο) παιχνίδι. Μαζί με τον εγωισμό του πρωταθλητή εμφανίστηκε και ο δικός του.

Ετρεχε παντού, πίεζε, έκλεβε μπάλες, δημιουργούσε, απειλούσε. Αυτός ήταν ο μαέστρος του αγώνα και αυτός που... κανόνιζε τον ρυθμό.

Μαζί του ακολούθησε όλος ο Ολυμπιακός σ' ένα πολύ σημαντικό ματς για του πρωταθλητές. Κόντρα στην ΑΕΚ μετά από δύο σερί ήττες.

Οι «ερυθρόλευκοι» έπιασαν από τον λαιμό την «Ενωση» η οποία εμφανίστηκε στο Φάληρο μετά το 3-0 και την κόλλησαν στα σχοινιά. Μία νίκη 100% δίκαιη για τον Ολυμπιακό που στο τέλος του αγώνα μάλλον τον αδικεί στο σκορ...

Ηταν φανερό από το πρώτο λεπτό. Ο Ολυμπιακός με Φορτούνη 10αρι και τον Μάρτινς από πίσω του μπήκε στο ματς για να πιέσει την ΑΕΚ.

Και το έκανε. Σε βαθμό που η «Ενωση» όχι μόνο δεν μπορούσε να... αναπνεύσει αλλά και ν' αντιδράσει.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια και η ομάδα του πιάστηκαν αδιάβαστοι η κίνηση με τον Λαμπρόπουλο στα χαφ δε του βγήκε και ταυτόχρονα δεν μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα στην... προβληματική άμυνα του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία (46' Βιάνα), Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μάρτινς (70' Καμπιάστο), Σεμπά, Ελιουνούσι, Φορτούνης (81' Ντομίνγκες), Ιντέγε

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Λέσκοτ, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πατίτο (59' Πέκχαρτ), Χριστοδουλόπουλος (71' Πλατέλλας), Μπακασέτας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports