Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Θέλει «ρεβάνς» η Μπάγερν στην Μαδρίτη

Θέλει «ρεβάνς» η Μπάγερν στην Μαδρίτη

Γκολ και θέαμα περιμένουμε και σήμερα

Όλα τα φώτα πέφτουν πάνω στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ατλέτικο-Μπάγερν, καθώς οι Βαυαροί θέλουν την ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό από τους «ροχιμπλάνκος» στους τέσσερις του Champions League. H Άρσεναλ έχει δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Βασιλεία, ενώ η Μπαρτσελόνα θα κοντραριστεί με την Γκλάντμπαχ στην Γερμανία.

Φυσικά και το ματς που ξεχωρίζει είναι το Ατλέτικο-Μπάγερν, με τους «ροχιμπλάνκος» να υποδέχονται στο «Βιθέντε Καλντερόν» τους Βαυαρούς, που «διψάνε» για ρεβάνς, έπειτα από τον περσινό αποκλεισμό από την ομάδα του Σιμεάνε στους τέσσερις του Champions League. H Ατλέτικο μετράει 25 νίκες στα 30 παιχνίδια που έχει δώσει στην έδρα της για ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά η Μπάγερν πάει αποφασισμένη για τους τρεις βαθμούς. Για τον 4ο όμιλο επίσης, η Ροστόφ θα υποδεχτεί την  Αϊντχόφεν, σε ένα παιχνίδι που και οι δυο ομάδες θέλουν την νίκη, καθώς άρχισαν με ήττες στον θεσμό.

Τώρα στον 1ο όμιλο, η Άρσεναλ θα υποδεχτεί την Βασιλεία, με τον Βενγκέρ να ανησυχεί για το παιχνίδι καθώς ξέρει ότι οι Ελβετοί έχουν καλή παράδοση με αγγλικές ομάδες. Παρόλα αυτά η Άρσεναλ προέρχεται και από έναν «περίπατο» που έκανε στο ντέρμπι του Λονδίνου, που έμεινε μόνο στα χαρτιά σαν ντέρμπι, απέναντι στην Τσέλσι. Έτσι λοιπόν οι «κανονιέρηδες» πάνε με αέρα για την πρώτη νίκη στον όμιλο. Για τον ίδιο όμιλο, και η Παρί έχει ταξιδέψει στο  Λουντογκόρετς για το πρώτο τρίποντο, καθώς στον πρώτο αγώνα μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με την Άρσεναλ στο «Παρκ ντε Πρενς».

Στον 2ο όμιλο, η Μπεσίκτας θα υποδεχτεί την Ντιναμό Κιέβου στην Τουρκία, και ψάχνει τον πρώτο τρίποντο έπειτα από την ισοπαλία που απέσπασε από την Μπενφίκα στο πρώτο παιχνίδι του ομίλου, και μάλιστα στο 90΄από ένα παιδί που είναι δανεικό από την Μπενφίκα στην Μπεσίκτας και ακούει στο όνομα Ταλίσκα. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, οι ναπολιτάνοι θα υποδεχτούν στο «Σαν Πάολο» την Μπενφίκα. Η Νάπολι προέρχεται από την νίκη επί της Ντιναμό στην Ουκρανία.

Τέλος στον 3ο όμιλο, η Γκλάντμπαχ θα υποδεχτεί στην έδρα της την Μπαρτσελόνα, που στο πρώτο παιχνίδι έκανε «πλάκα» στην Σέλτικ συντρίβοντας της με 7-0. Βέβαια το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για τον Τερ Στεγκεν καθώς γυρνάει να παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του, από την οποία γνώρισε την αποθέωση όταν αποχωρούσε. Και στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Σέλτικ θα υποδεχτεί την Μάντσεστερ Σίτυ, θέλοντας να αφήσει πίσω την 7αρα από την Μπαρτσελόνα, όμως η αποστολή της είναι πάρα πολύ δύσκολη, καθώς η ομάδα του Πεπ είναι σε τρελά κέφια.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (21:45) και οι όμιλοι:

Α' όμιλος:

Άρσεναλ – Βασιλεία

Λουντογκόρετς – Παρί Σεν Ζερμέν

Η βαθμολογία:

1.Άρσεναλ 1

2.Βασιλεία 1

3.Παρί Σεν Ζερμέν 1

4.Λουντογκόρετς 1

Β' όμιλος:

Νάπολι – Μπενφίκα

Μπεσίκτας – Ντιναμό Κιέβου

Η βαθμολογία:

1.Νάπολι 3

2.Μπεσίκτας 1

3.Μπενφίκα 1

4.Ντιναμό Κιέβου 0

Γ' όμιλος:

Γκλάντμπαχ – Μπαρτσελόνα

Σέλτικ – Μάντσεστερ Σίτι

Η βαθμολογία:

1.Μπαρτσελόνα 3

2.Μάντσεστερ Σίτι 3

3.Σέλτικ 0

4.Γκλάντμπαχ 0

Δ' όμιλος:

Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου

Ροστόφ – Αϊντχόφεν

Η βαθμολογία:

1.Ατλέτικο Μαδρίτης 3

2.Μπάγερν Μονάχου 3

3.Ροστόφ 0

4.Αϊντχόφεν 0

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports