Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Παναχαϊκή «ανεβάζει στροφές»

Η Παναχαϊκή «ανεβάζει στροφές»
Παπαρίζος Περικλής

Έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα

Έπειτα και από την χθεσινή νίκη της η Παναχαϊκή κόντρα στην Αχαϊκή με 1-0, έχει αρχίσει να βρίσκει ρυθμό και να είναι πιο σοβαρή. Έπειτα από τις τρεις πρώτες αγωνιστικές η Παναχαϊκή μετράει δυο νίκες και μια ισοπαλία, και μάλιστα χωρίς να έχει δεχτεί γκολ, όπως τόνισε και στην χθεσινή συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ομάδας Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

(Τι είδαμε στις κερκίδες της Παναχαϊκής - Οικογένειες και γνωστοί Πατρινοί έδωσαν δυναμικό "παρών")

Είναι πολύ σημαντικό να κρατάς το μηδέν στην άμυνα σου, και να μπορείς να σκοράρεις κιόλας. Όπως έλεγαν και οι παλιοί «η άμυνα δίνει τους τίτλους», απλά η Παναχαϊκή καταφέρνει να σκοράρει κιόλας. Από την πρώτη μέχρι την τρίτη αγωνιστική η «κοκκινόμαυροι» έχουν σημειώσει μεγάλη πρόοδο.

(Ο αγώνας, το γκολ, οι πανηγυρισμοί, όλα τα στιγμιότυπα του χθεσινού ματς της Παναχαϊκής με την Αχαϊκή)

Μπορεί να μην σκοράρει πολλά γκολ, αλλά το παιχνίδι της Παναχαϊκής έχει γίνει πιο ουσιαστικό και πλέον έχει αρχίσει να παίρνει και την κατοχή της μπάλας. Οι «κοκκινόμαυροι» με «όπλο» την άμυνα, έχουν βγει πλέον μπροστά και δημιουργούν φάσεις. Στο χθεσινό ντέρμπι της Αχαΐας η Παναχαϊκή κράτησε πάλι το μηδέν, αλλά δημιούργησε και πολλές φάσεις με το τελικό σκορ να είναι 1-0 και ίσως να μην λέει όλη την αλήθεια.

Η Παναχαϊκή δημιούργησε πολλές φάσεις και είχε ευκαιρίες για να σημειώσει και άλλα γκολ, όμως δεν τα κατάφερε. Κάτι που πλέον φαίνεται είναι ότι οι «κοκκινόμαυροι» «ανεβάζουν στροφές» και βρίσκουν ρυθμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports