Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον ΠΑΟΚ

Σούπερ Λίγκα: Πρώτη βαθμολογική απώλεια ...

Έμεινε στο 0-0 με την Ξάνθη

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Η Ξάνθη άντεξε στην πίεση του «Δικεφάλου του Βορρά» και απέσπασε ισοπαλία 0-0 στην Τούμπα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, παρότι αγωνιζόταν από το 69ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λάζιτς.

Η θρακιώτικη ομάδα πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους τέσσερις, αφού «κουβαλούν» και το -3 από την περσινή περίοδο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και είχαν δύο καλές φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο: στο 8΄ ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Ροντρίγκες από το ύψος της περιοχής, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σέρβος τερματοφύλακας έσωσε με το πόδι την ομάδα του, στο τετ-α-τετ με τον Κουλούρη.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς η Ξάνθη έκλεισε τους διαδρόμους προς την περιοχή της και ο ΠΑΟΚ, παρά τη σαρωτική υπεροχή του, δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλη κλασική ευκαιρία ως την ανάπαυλα.

Ο Βλάνταν Ιβιτς πέρασε στο παιχνίδι τον Πέλκα με το ξεκίνημα του β΄ μέρους και ο διεθνής μέσος στο 49΄ έδωσε... μισό γκολ στον Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος όμως αστόχησε από το ύψος του πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» από τη μεριά τους το γκολ στο 61΄, όταν μετά από λάθος του Τσίμιροτ, ο Λάζιτς έστρωσε στον Νιέτο, ο οποίος αμαρκάριστος από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Αυτή ήταν η μοναδική επιθετική «έκλαμψη» της Ξάνθης (με εξαίρεση ίσως ένα φάουλ σε πολύ καλή θέση στο 75΄, το οποίο ο Νιέτο έστειλε πάνω στον Γλύκο), που λίγο αργότερα μάλιστα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λάζιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 69΄.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε ως το τέλος, απώλεσε ακόμη μία... άχαστη ευκαιρία με τον Ροντρίγκες να αστοχεί στο 83΄ και τελικά υποχρεώθηκε σε απώλεια βαθμών, αφού στο 94΄ ο Ροντρίγκες δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Κίτρινες: Κάμπος - Λάζιτς, Καμαρά, Ντε Λούκας, Νιέτο, Χατζητερζόγλου

Κόκκινη: Λάζιτς (69΄, 2η κίτρινη)

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζάβελλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ (79΄ Τιάμ), Μπίσεσβαρ (46΄ Πέλκας), Κάνιας, Κάμπος, Κουλούρης (59΄ Αθανασιάδης), Ροντρίγκες

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Γουάλας (82΄ Λαζ. Ορφανίδης), Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Νιέτο (90+3΄ Ράνος), Λάζιτς, Σολτάνι, Γιουνές (64΄ Βασιλακάκης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συναντήθηκαν μετά από χρόνια οι παίκτες του ΠΑΟΚ Πατρών

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports