Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Κάπνιζε και ζήτησε και ουίσκι ο Αντεμπαγιόρ στην συνάντηση με την Λιόν

Κάπνιζε και ζήτησε και ουίσκι ο Αντεμπαγ...

Δεν "βάζει" μυαλό ο "Αντέμπα"

Μεταγραφή «τελειωμένη» θεωρούσαν όλοι την μεταγραφή του Αντεμπαγιόρ στην Λιόν, όμως μετά την αποκάλυψη του προπονητή της Λιόν ότι κάπνιζε και ζήτησε και ουίσκι, όλα έγιναν κατανοητά.

Ο «Αντέμπα» δεν λέει να βάλει μυαλό για κανένα λόγο. Τι και εάν έχει φτάσει στα 32; όλα για αυτόν γίνονται όπως τα θέλει αυτός. Μετά την αποχώρηση του από την Κρίσταλ Πάλας ο Τογκολέζος επιθετικός βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Όλοι έλεγαν ότι βρέθηκε το που θα συνεχίσει την καριέρα του, και μάλιστα η μεταγραφή θεωρείται δεδομένη. Όμως ο Αντεμπαγιόρ «έτρεξε» να τους διαψεύσει όλους. Όπως αποκάλυψε ο τεχνικός της Λιόν, ο παίκτης κάπνιζε και ζήτησε και ουίσκι(λες και βρισκόταν σε μπαρ).

Όταν στις 17 Σεπτέμβρη ταξιδέψε στην Λιόν για λογαριασμό την ομώνυμης ομάδας,και όλοι πίστευαν ότι βρέθηκε ο επόμενος σταθμός της καριέρας του «Αντέμπα». Παρόλα αυτά η μεταγραφή «χάλασε» προς έκπληξη όλων.

Εάν ισχύουν όμως τα λεγόμενα του προπονητή της Λιόν Μπρουνό Ζενεζιό, τότε δεν  κάνει καμία έκπληξη γιατί ο Αντεμπαγιόρ δεν υπέγραψε.

«Είχαμε μια θέση για τον Εμανουέλ στην ομάδα, όταν καθίσαμε στη Λιόν να πιούμε καφέ. Αλλά, εξεπλάγην. Όταν φθάσαμε, ζήτησε λίγο ουίσκι κι έβαλε ένα τσιγάρο στο στόμα. Η συνέντευξη ξεκίνησα άσχημα. Είχα τη διάθεση να τον ακούσω, από τη στιγμή που ήταν ένας ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ. Αλλά αυτό που ακολούθησε επιβεβαίωσε την αρχική μου εντύπωση. Δεν υπήρχε θέση γι' αυτόν στην ομάδα μας», υποστήριξε ο Ζενεζιό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports