Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Σε απολογία Παναθηναϊκός και Ηρακλής

Σούπερ Λίγκα: Σε απολογία Παναθηναϊκός και Ηρακλής

Οι δύο ΠΑΕ θα βρεθούν ενώπιον του αθλητικού δικαστή αύριο

Μόνο δύο ΠΑΕ έλαβαν την κλήση του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου της Super League για τις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής. Πρόκειται για τους Παναθηναϊκό και Ηρακλή.

Οι δύο ΠΑΕ θα βρεθούν ενώπιον του αθλητικού δικαστή την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στα παιχνίδια με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Ηρακλή.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Ηρακλής: «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/9/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 18/9/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 3592/16/1817230 από 19/9/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ηρακλής-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 18/9/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 18/9/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2032/16/1821804 από 20/9/2016 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD) στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σούπερ Λίγκα: Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports