Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σπύρος Δεράος: "Κρατάμε τα θετικά και συνεχίζουμε"

Σπύρος Δεράος: "Κρατάμε τα θετικά κ...

Ο προπονητής της Αχαγιάς '82 έβγαλε σημαντικά συμπεράσματα για την ομάδα του

Ο προπονητής της Αχαγιάς 82, Σπύρος Δεράος αναφέρθηκε στην ήττα από την Παναχαϊκή και στα συμπεράσματα που έβγαλε για την ομάδα του, τρεις εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. «Καταρχήν συγχαρητήρια στην ομάδα της Παναχαϊκής και της ευχόμαστε καλή πορεία και επίτευξη των στόχων της.

Εμείς από την πλευρά μας αντιμετωπίσαμε τα δύο αυτά παιχνίδια του τουρνουά με την ίδια σοβαρότητα, κρατάμε τα θετικά που έχουν να κάνουν με την άμυνα με συγκεκριμένα σχήματα και θα συνεχίσουμε σε αυτό το κομμάτι γιατί γενικότερα έχουμε παίκτες με προσωπικότητα και επιθετικά χαρίσματα», είπε αρχικά ο προπονητής της Αχαγιάς 82, Σπύρος Δεράος. Και συνέχισε:

«Ήταν ευκαιρία λόγω της απουσίας του Δαβάνη να δώσουμε περισσότερο χρόνο στον Νικολόπουλο και τον Λαμπρόπουλο καθώς και στα νεαρότερα παιδιά, τα οποία θα χρειαστούμε κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Σίγουρα θέλαμε την νίκη αλλά δεν μοιρολατρούμε, συνεχίζουμε από Τρίτη την δουλειά ώστε να παρουσιαστούμε στην πρεμιέρα έτοιμοι και ανταγωνιστικοί». Κάποια στιγμή, ανέβηκε ο τόνος της φωνής του απέναντι στους παίκτες και ο Σπύρος Δεράος εξηγεί το λόγο:

«Aυτό έγινε γιατί πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Μπαίνουμε στο τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας διάρκειας τριών εβδομάδων. Είμαστε πίσω σε αρκετά θέματα. Κρατάμε τα θετικά και δουλεύουμε με γνώμονα την άμυνα και την καλύτερη συνεργασία στην επίθεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Έγραψε ιστορία η Αχαγιά '82 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports