Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Εύκολη νίκη για ΠΑΟΚ

Σούπερ Λίγκα: Εύκολη νίκη για ΠΑΟΚ

Με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης

Με πρωταγωνιστή τον 20χρονο επιθετικό Ευθύμη Κουλούρη, που σημείωσε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, ο ΠΑΟΚ νίκησε στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας με 2-1 τον Αστέρα Τρίπολης στην ακροτελεύτια συνάντηση της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η μακεδονική ομάδα ήταν καλύτερη στο πρώτο μισό του αγώνα, όταν προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα τέρματα του Κουλούρη στο 22ο και 24ο λεπτό, ωστόσο καθοριστικές για την εξέλιξη της συνάντησης υπήρξαν δύο αποφάσεις του διαιτητή Αλέξανδρου Αρετόπουλου. Στο 31΄ ο Τζαβέλλας έπεσε άτσαλα πάνω στον Φαρίνια και τον «γκρέμισε» μέσα στην περιοχή αλλά ο εκ Τρικάλων διαιτητής έδειξε «παίζετε».

Στο 45΄ άφησε τους γηπεδούχους με 10 παίκτες αποβάλλοντας με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Μπέρτο για φάουλ στον Κρέσπο, ύστερα από ένα δίλεπτο (!), κι ενώ αρχικά είχε δώσει φάουλ στον Μπίσεσβαρ που είχε πιάσει την μπάλα με τα χέρια, χωρίς όμως και να τον παρατηρήσει με κίτρινη.

Διαμαρτυρίες, όμως, υπήρξαν και στη φάση του 61ου, αυτή τη φορά από τους παίκτες του ΠΑΟΚ όταν καταλογίστηκε πέναλτι εις βάρος τους, για μαρκάρισμα του Βαρέλα στον Ιγκλέσιας, με τον Ιωαννίδη να μειώνει σε 1-2 στο 62΄.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν άλλη μια καλή ευκαιρία για γκολ στο 76΄, αλλά η «βολίδα» του Γκάρι Ροντρίγκες κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοζίτσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σούπερ Λίγκα: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports