Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πρεμιέρα στο Europa League με μόλις πέντε έλληνες, οι τρείς ελληνικές ομάδες

Πρεμιέρα στο Europa League με μόλις πέντ...

Μόλις πέντε έλληνες

Παίζοντας χθες τα πρώτα τους παιχνίδια για την φάση του europa league οι τρεις ελληνικές ομάδες, ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΠΑΟΚ, είχαν μόλις συνολικά στις εντεκάδες τους πέντε έλληνες.

Απίθανο και όμως αληθινό. Χθες βραδύ και οι τρεις ελληνικές ομάδες έκαναν ντεμπούτο στο Europa, με μόλις πέντε έλληνες συνολικά στις εντεκάδες τους. Ο Ολυμπιακός που έκανε την αρχή, δεν ξεκίνησε κανέναν Έλληνα, αλλά και στις αλλαγές που ακλούθησαν δεν χρησιμοποίησε κανέναν Έλληνα.

Ο Ολυμπιακός άρχισε το παιχνίδι με τους  Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Καμπιάσο, Μιλιβόγεβιτς, Ελιουνούσι, Σεμπά, Μάριν, Ιντέγε, ενώ στη συνέχεια αλλαγή μπήκαν οι Αντρέ Μάρτινς, Καρντόσο και ο Ρομάο.  Έτσι, στον πάγκο έμειναν οι δυο έλληνες Καπίνο και Φορτούνης.

Ο Παναθηναϊκός στην αρχική του εντεκάδα είχε μόλις ένα Έλληνα τον Γιώργο Κουτρουμπή. Οι εντεκάδα του Παναθηναϊκού ήταν: Στιλ, Κουτρουμπής, Μολέδο, Ιβανόφ, Μέστο, Λεντέσμα, Ζέκα, Χουλτ, Λουντ, Γουακάσο, Μπεργκ. Επίσης οι αλλαγές του Ιταλού τεχνικού δεν είχαν ελληνικό χρώμα, αλλά αντίθετα αποχώρησε και ο Κουτρουμπής (στην θέση του ο Βιγιαφάνιες) με αποτέλεσμα, οι «πράσινοι» να τελειώσουν το παιχνίδι χωρίς Έλληνα παίκτη .

Ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που προσπάθησε να σώσει λίγο την κατάσταση, έχοντας στην αρχική του εντεκάδα τέσσερις έλληνες παίκτες, Πέλκα, Αθανασιάδη, Τζαβέλλα και Γλύκο. Οι εντεκάδα που παρέταξε ο Ίβιτς ήταν:  Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ μαζί με τις αλλαγές: Γλύκο, Μάτος, Τζαβέλλα, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκα , Κάμπος, Ροντρίγκες, Κλάους. Βέβαια στο τέλος ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δυο έλληνες, καθώς Πέλκας και Αθανασιάδης αντικαταστάθηκαν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports