Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πρέβεζα: Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο στην διασταύρωση Ζαλόγγου και Μ. Μερκούρης

Πρέβεζα: Ακόμη ένα σοβαρό τροχαίο στην δ...

Διασταύρωση καρμανιόλα με δεκάδες ατυχήματα

Άλλο ένα τροχαίο προστέθηκε στην μακρά λίστα των όσων έχουν σημειωθεί στην διασταύρωση καρμανιόλα στην καρδιά της Πρέβεζας. Πρόκειται για την συμβολή των οδών, Μ. Μερκούρη, διπλής κατεύθυνσης και Ζαλόγγου μονής κατεύθυνσης. Παρά το γεγονός, επί της Ζαλόγγου, δύο μεγάλα STOP «βγάζουν» μάτι, εντούτοις αυτά συνεχώς παραβιάζονται.

Δεκάδες οδηγοί είναι αυτοί που διέρχονται καθημερινά από την συγκεκριμένη διασταύρωση και οι περισσότεροι έχουν γίνει μάρτυρες περιστατικών είτε αφορά τους ίδιους είτε άλλους προπορευόμενους.

Δίκυκλα, Ι.Χ., αλλά και φορτηγά διέρχονται καθημερινά από το σημείο, ενώ πολλές οι περιπτώσεις με οχήματα που κινούνται επί της Μερκούρη, να περνούν με μεγάλες ταχύτητες την διασταύρωση.

Ένα ακόμα λοιπόν τροχαίο σημειώθηκε μετά το μεσημέρι της Δευτέρας στην συγκεκριμένη διασταύρωση. Τα δύο Ι.Χ. συγκρούστηκαν μεταξύ τους και στην συνέχεια, σύμφωνα με μαρτυρίες, το ένα από αυτά φαίνεται χτύπησε ελαφρά άλλο παρκαρισμένο όχημα, το οποίο δεν υπέστη ζημιές.

Τα δύο όμως οχήματα που εμπλέκονται άμεσα στο τροχαίο υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές ενώ δύο από τους επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ευτυχώς, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, με αλαφρά τραύματα. Πρόκειται για έναν νεαρό και ένα ανήλικο αγοράκι. Την προανάκριση διενεργεί η Τροχαία Πρέβεζας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρέβεζα: Τράκαρε 2 παρκαρισμένα αυτοκίνητα, άφησε το αμάξι του ανοιχτό και εξαφανίστηκε

 

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις