Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερ Λίγκα: Με τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ θα συναντηθεί ο Κοντονής

Σούπερ Λίγκα: Με τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ...

Ο νέος επικεφαλής της Λίγκας μετέφερε στον υφυπουργό την επιθυμία των συλλόγων για πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου

Συνάντηση με τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή είχε σήμερα ο πρόεδρος της διοργανώτριας, Γιώργος Στράτος, με θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο νέος επικεφαλής της Λίγκας μετέφερε στον υφυπουργό την επιθυμία των συλλόγων για πρεμιέρα του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου, με τον πολιτικό προϊστάμενο του ελληνικού αθλητισμού να αποδέχεται το αίτημα για συνάντηση με τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, όπως γνωστοποίησε ο συνεταιρισμός.

Η ανακοίνωση:

«Σε συνέχεια πρόσκλησης του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, ο πρόεδρος της Super League Γιώργος Κ. Στράτος τον επισκέφθηκε για να τον ενημερώσει για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League και να του υποβάλλει το αίτημα των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League να συναντηθούν μαζί του, με θέμα την έναρξη του πρωταθλήματος στις 10 Σεπτεμβρίου.

Το αίτημα της Super League έγινε αμέσως αποδεκτό από τον κ. Κοντονή και η συνάντηση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού με τους ιδιοκτήτες-προέδρους των ΠΑΕ-Μελών της Super League θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 5:00 μ.μ. στο Υπουργείο.

Αντίστοιχο αίτημα των 16 ΠΑΕ-Μελών της Super League, σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, απεστάλη και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού κ. Α. Τσίπρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σταύρος Κοντονής: Δεν αρχίζει το πρωτάθλημα

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports