Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου για τον θάνατο του Νίκου Αγγέλου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Αγροτικού Συ...

Προέδρου του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας

Την τελευταία του πνοή άφησε την Τετάρτη, ύστερα από ολιγοήμερη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας, ο αγροτοσυνδικαλιστής της ΠΑΣΥ στην Αργολίδα, πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ Νίκος Αγγέλου.

Το Διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Συλλόγου Αιγίου Μπακόπουλος Ντρίνιας εκφράζει εκ μέρους των συναδέλφων μελών του τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντα συναγωνιστή μας στο οργανωμένο αγροτικό κίνημα Νίκου Αγγέλου.

Τιμώντας τον Νίκο Αγγέλου δίνουμε υπόσχεση τιμής για την συνέχιση των δίκαιων αγώνων της μικρομεσαίας αγροτιάς στην Αιγιάλεια συμβάλλοντας στον συνολικό πανελλαδικό της αγώνα μέχρι την νίκη, μέχρι να κάνει κουμάντο μαζί  με όλο το λαό στον πλούτο που παράγει.

Αντιπροσωπεία του ΔΣ θα παραβρεθεί την κηδεία του.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ένας φλογερός και ακάματος αγωνιστής του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, ο Νίκος Αγγέλου, "έφυγε" από τη ζωή, σε ηλικία 56 ετών.

Κτηνοτρόφος, πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας, μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας της ΠΑΣΥ και της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, ο Νίκος Αγγέλου πρωτοστάτησε και πρωταγωνίστησε στους αγώνες της μικρομεσαίας αγροτιάς στην Πελοπόννησο και σ' όλη τη χώρα.

Μάλιστα, παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την αρρώστια του τον τελευταίο καιρό, δεν έπαψε να έχει ενεργό και ηγετικό ρόλο στο αγροτικό κίνημα και, τον περασμένο Φλεβάρη, συμμετείχε στη συνάντηση της αντιπροσωπείας των μπλόκων με τον πρωθυπουργό, εκπροσωπώντας τους αγωνιζόμενους αγρότες της Πελοποννήσου.

Απλός, άμεσος και ευθύς στη διατύπωση των σκέψεων, των απόψεων και των θέσεών του, ο Νίκος Αγγέλου διακρινόταν για την αταλάντευτη πίστη του στο δίκιο του αγώνα, το ασίγαστο αγωνιστικό του πάθος, το ανυπότακτο ήθος του και έχαιρε μεγάλης αναγνώρισης και εκτίμησης στον αγροτοκτηνοτροφικό κόσμο. Το αγωνιστικό του παράδειγμα θα διαπαιδαγωγεί τους νέους αγωνιστές που θα μπαίνουν στο αγροτικό κίνημα."

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έφυγε από τη ζωή ο αγροτοσυνδικαλιστής της ΠΑΣΥ στην Αργολίδα, Νίκος Αγγέλου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις