Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιουρόπα Λιγκ: Το… αστείο τελείωσε όταν ο Παναθηναϊκός σοβαρεύτηκε

Γιουρόπα Λιγκ: Το… αστείο τελείωσε όταν ...

Αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Μπρόντμπι

Στον Παναθηναϊκό ανησύχησαν για ένα ημίχρονο, αλλά όταν ξύπνησαν έδειξαν στην Μπρόντμπι ποιος είναι το αφεντικό, όπου αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1. Μια καταπληκτική κεφαλιά του κορυφαίου Ιβανόφ (66’) που ισοφάρισε (1-1) το γκολ του Μουχτάρ (35’) έβαλε τέλος στα όνειρα των Δανών και έστειλε οριστικά και αμετάκλητα το Τριφύλλι στην επόμενη φάση.

Ο Παναχθηναϊκός επιστρέφει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ένα χρόνο μετά το μέγα κάζο της Καμπάλα και ευελπιστεί σε μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Εξαιρετικό κοουτσάρισμα από τον Στραματσόνι που άλλαξε όλη την εικόνα της ομάδας του στο β’ ημίχρονο.

Α' Ημίχρονο

Ο Στραματσόνι ακολούθησε το δόγμα «ενδεκάδα και τακτική που κερδίζει δεν αλλάζει». Γι’ αυτό και χρησιμοποίησε τους ίδιους έντεκα που νίκησαν 3-0 στην Αθήνα. Ο Στιλ έπαιξε στο τέρμα, οι Μολέντο, Ιβανόφ και Κουτρουμπής αποτέλεσαν την τριάδα της άμυνας και οι Μέστο και Χουλτ κάλυψαν τις πτέρυγες. Ο Λεντέσμα με τον Ζέκα κινήθηκαν στον κεντρικό άξονα, ο Γουακάσο στα αριστερά, ο Ιμπάρμπο στα δεξιά και ο Μπεργκ στην κορυφή της επίθεσης στο 3-4-2-1 με το οποίο άρχισε το ματς το Τριφύλλι.

Οπως αναμενόταν οι Δανοί, που έπαιξαν ως συνήθως με 4-4-2 σε ρόμβο, πίεσαν από το πρώτο λεπτό βάζοντας δύσκολα στους Πράσινους. Στο 16’ ο Πούκι που πέρασε και τον Στιλ έφτασε πολύ κοντά στην επίτευξη ενός γκολ αλλά ο Ιβανόφ απομάκρυνε προτού η μπάλα περάσει τη γραμμή, ενώ στο 33’ ο Στιλ αντέδρασε σωστά στο μακρινό αλλά καλό σουτ του Νόργκαρντ.

Τελικά η Μπρόντμπι άνοιξε το σκορ στο 35’ με τον Μουχτάρ έπειτα από θαυμάσια συνεργασία των παικτών της αλλά και κακή αντίδραση των αμυντικών του Παναθηναϊκού που στο 38’ έχασαν σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσουν και να καθαρίσουν την πρόκριση. Ο Γουακάσο πίεσε ψηλά, έκλεψε και έβγαλε εξαιρετική ασίστ στον αμαρκάριστο Ιμπάρμπο, ο οποίος όμως σημάδεψε το δοκάρι του Τόπελ.

Β' Ημίχρονο

Ο Στραματσόνι αντέδρασε βάζοντας τον Λέτο στη θέση του αρνητικού Ιμπάρμπο, ενώ φαίνεται πως και οι φωνές του στο ημίχρονο έπιασαν τόπο. Η εικόνα των Πρασίνων ήταν σαφώς καλύτερη. Μάλιστα απείλησαν με τον Μπεργκ στο 54’ έπειτα από ωραίο συνδυασμό του Σουηδού με τον Γουακάσο. Στο 58’ ο Λουντ αντικατέστησε τον επίσης αρνητικό Λεντέσμα σε μια προσπάθεια του Ιταλού κόουτς να δώσει περισσότερα τρεξίματα στην ομάδα του.

Και η βελτίωση του Παναθηναϊκού όχι μόνο συνεχίστηκε αλλά μετουσιώθηκε και σε γκολ. Στο 66’ ο Λουντ έβγαλε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά και ο Ιβανόφ με τρομερή κεφαλιά ισοφάρισε σφραγίζοντας ουσιαστικά το εισιτήριο της πρόκρισης για τους ομίλους του Γιουρόπα.

Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους Δανούς να ρίχνουν λευκή πετσέτα και τους Πράσινους να περιμένουν τη λήξη για να πανηγυρίσουν την πανάξια πρόκρισή τους…

Μπρόντμπι: Τόπελ, Χολστ (67’ Ουρένια), Ρέκερ, Χέρμανσον, Λάρσον, Νόργκαρντ, Πίρι (75’ Κόρλου), Χουλσάγκερ, Μουχτάρ, Βίλτσεκ, Πούκι (83’ Γιάκομπσεν)

Παναθηναϊκός: Στιλ, Μολέντο, Κουτρουμπής, Ιβανόφ. Μέστο, Χουλτ (85’ Βιγιαφάνιες), Ζέκα, Λεντέσμα (58’ Λουντ), Γουακάσο, Ιμπάρμπο (46’ Λέτο), Μπεργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρεμιέρα με Παναργειακό για την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports