Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πελόπιο Ηλείας: 26χρονος καλλιεργούσε κάνναβη ανάμεσα σε οπωροκηπευτικά και καλαμπόκια - Συνελήφθη από τη Δίωξη Ναρκωτικών

Πελόπιο Ηλείας: 26χρονος καλλιεργούσε κά...

Θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας

Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Ηλεία από τη Δίωξη Ναρκωτικών  26χρονος που καλλιεργούσε δενδρύλια κάνναβης στο οικόπεδο του ανάμεσα σε καλαμπόκια.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

''Συνελήφθη, σήμερα (24-08-2016) το πρωί, στο Πελόπιο Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα,   δικογραφία για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία  δικαστικού λειτουργού, στην οικία του 26χρονου, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (11,3) γραμμάρια κάνναβης, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα της ίδιας ναρκωτικής ουσίας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε αγροτεμάχια του 26χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και εκρίζωσαν δεκατρία δενδρύλλια κάνναβης, το ύψος των οποίων έφτανε τα δυο μέτρα και εβδομήντα εκατοστά, τα οποία καλλιεργούσε διάσπαρτα ανάμεσα σε οπωροκηπευτικά και καλαμπόκια.

Επιπλέον, κατέσχεσαν ακόμη (12,8) γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης (φύλλα και φούντα), τα οποία είχε αποκρύψει ο δράστης σε πλαστικό δοχείο και σε νάιλον συσκευασία, στο αγροτεμάχιο του.

Ο δράστης θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.''

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις