Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεσολόγγι: Έδεσαν χειροπόδαρα με σεντόνια και φίμωσαν 89χρονο στην τουαλέτα του σπιτιού του

Μεσολόγγι: Έδεσαν χειροπόδαρα με σεντόνι...

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Στιγμές τρόμου για έναν 89χρονο στο Μεσολόγγι. Τέσσερις αδίστακτοι ληστές (δύο άνδρες και δύο γυναίκες) τον φίμωσαν και τον έδεσαν χειροπόδαρα μέσα στην τουαλέτα του σπιτιού του στο Μεσολόγγι! Το συμβάν έγινε στις 14 του μήνα στις 10 το βράδυ.

Οι δύο εξ αυτών αρχικά πλησίασαν τον ηλικιωμένο και άρχισαν να τον ρωτούν διάφορα πράγματα ώστε να τον παραπλανήσουν. Την ίδια στιγμή οι άλλοι δύο είχαν ήδη μπει σπίτι του και κάπου εκεί ο εφιάλτης ξεκίνησε για τον ηλικιωμένο. Οι αδίστακτοι ληστές τον έδεσαν χειροπόδαρα με σεντόνια και τον φίμωσαν μέσα στην τουαλέτα, κάνοντας άνω κάτω το σπίτι, ψάχνοντας για χρήματα και χρυσαφικά, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν κάτι πολύτιμο γι’ αυτούς και τον παράτησαν ανυπεράσπιστο.

Τελικά ο ηλικιωμένος κατέφερε να λυθεί, ενώ πολύτιμη ήταν και η βοήθεια ενός γείτονα, ο οποίος ακούγοντας τις φωνές του 89χρονου έσπευσε για βοήθεια και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου για τις πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις