Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπολτ: "Προσπαθώ να γίνω ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία"

Μπολτ: "Προσπαθώ να γίνω ένας από τ...

Επίσης αναρωτήθηκε τι άλλο να κάνει για να αποδείξει ότι είναι κορυφαίος

Ο Γιουσέιν Μπολτ κατέκτησε το 8ο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και τόνισε ότι θέλει να μπει ανάμεσα στους κορυφαίους αθλητές όλων των εποχών. Ωστόσο δεν έμεινε ευχαριστημένος με τον χρόνο του αφού δεν έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ.

«Δεν χρειάζεται να αποδείξω τίποτε άλλο. Τι άλλο πρέπει να κάνω για να αποδείξω στον κόσμο ότι είμαι ο μεγαλύτερος αθλητής; Προσπαθώ να γίνω ένας από τους μεγαλύτερους στην ιστορία του αθλητισμού.

Να είμαι μεταξύ του Άλι και του Πελέ. Ελπίζω να πετύχω το στόχο μου όταν θα έχουν ολοκληρωθεί αυτοί οι Ολυμπιακοί Αγώνες».

«Δεν έμεινα ευχαριστημένος με το χρόνο μου. Μπήκα καλά τη στροφή, αλλά όταν έφτασα στην ευθεία ήταν σαν το σώμα μου να μην ανταποκρίνεται όπως ήθελα.

Μεγαλώνω και δεν είμαι πια τόσο νέος και φρέσκος όσο παλαιότερα, αλλά είναι κάτι φυσιολογικό. Πάντως σημασία έχει που πήρα το χρυσό και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό».

«Πιστεύω πως εκεί θα τρέξω μόνο στα 100μ. Νιώθω πως αυτός ήταν ο τελευταίος μου αγώνας στα 200μ. Ο προπονητής μου προσπαθεί να με μεταπείσει, αλλά μάλλον αυτό ήταν το τελευταίο μου 200άρι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρίο 2016: Απόλυτος κυρίαρχος ο Γιουσέιν Μπολτ

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports