Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Με επιτυχία διοργανώθηκε το τουρνουά beach volley στην παραλία του Κάτω Αλισσού – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με επιτυχία διοργανώθηκε το τουρνουά bea...

Συμμετείχαν πάνω από 30 αθλητές

Με μεγάλη επιτυχία και περισσότερες από 30 συμμετοχές, ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής το ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY 2016 στην παραλία του Κάτω Αλισσού. Το διήμερο τουρνουά διοργάνωσε ο πολιτιστικός Σύλλογος Αλισσαίων «Ο Πείρος», σε συνεργασία με τον Ο.Τ.Α.Δ. και την Ακαδημία Α.Ο. Αστέρια Αχαΐας.

Σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσοι βοήθησαν εθελοντικά στη διεξαγωγή του τουρνουά. Σημαντική ήταν η συμβολή του διπλωματούχου διαιτητή Beach Volley Π. Αγγελόπουλου σε όλους τους αγώνες του διημέρου. Επίσης η Μαρία Λάζαρη και η Στέλλα Τσιλιώνη είχαν αναλάβει χρέη γραμματείας, ενώ σε ρόλο «πολυεργαλείου»,  ήταν ο προπονητής Αστεριών Αχαΐας Παναγιώτης Έδρας.

Να σημειώσουμε ότι και φέτος οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία , αγγίζοντας τις 34 ομάδες (68 παίκτες), γεγονός που κατατάσσουν το τουρνουά στο μεγαλύτερο ερασιτεχνικό – ψυχαγωγικό τουρνουά στο νομό Αχαΐας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δόθηκαν «μάχες», με το κόσμο και τους παίκτες να το απολαμβάνουν.

Τα Αστέρια Αχαΐας συμμετείχαν με τις Τσάμη, Βελτσίστα, Γεωργιοπούλου, Αλατζά (δανεική στην Παναχαϊκή).  Την κούπα στον τελικό των Γυναικών σήκωσαν Σπηλιωτοπούλου-Κρίθη που νίκησαν τις Ζερδεβά-Καραβιώτη.

Έντονο ήταν το έξω-αγωνιστικό παρασκήνιο στο τμήμα των Ανδρών, με την ομάδα westcity.gr , φαβορί για την κατάκτηση του τουρνουά, αποτελούμενη από τους Λαζανά και Παυλόπουλο, να αποκλείεται από τον τελικό ενώ είχε προκριθεί.  Ο Θ. Λαζανάς αποχώρησε από το τουρνουά λόγω υποχρεώσεων σε τελικό ποδοσφαίρου σε άλλο τουρνουά και έτσι μετά από ένσταση της ηττημένης ομάδας των Στούπη και Κάβουρα , έγινε εκ νέου ημιτελικός . Στον ημιτελικό ηττήθηκαν πάλι οι Στούπης – Κάββουρας αυτή τη φορά από τους Γαλάνη και Αβράμη .

Στον τελικό αντιμετώπισαν με εμφανή σημάδια κούρασης από τα τρία σερί παιχνίδια τους Γεωργιόπουλο και Μακρυγιάννη, οπού σήκωσαν και την κούπα του Τουρνουά.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports