Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έρχεται ο 1ος ημιμαραθώνιος Αγώνας Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου

Έρχεται ο 1ος ημιμαραθώνιος Αγώνας Λιμνο...

Στις 16 Αυγούστου

Στις 16/10/2016 θα διεξαχθεί ο 1ος ημιμαραθώνιος Αγώνας Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου, ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για τους δρομείς της πόλης και του Συλλόγου Δρομέων Ι.Π. Μεσολογγίου. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια υπέροχη διαδρομή, όπου ένας μαγικός κόσμος θα πάλλεται μπροστά τους.

Ένας φυσικός καμβάς ενός πλούσιου και ζωντανού υγρότοπου, από τους μεγαλύτερους της Μεσογείου. Ονειρικές εικόνες καθρεφτίζονται στα γαλήνια νερά της περιοχής. Έξι λιμνοθάλασσες γίνονται ένα. Δύο ποταμοί σμίγουν με την αλμύρα και δεκάδες νησιά ενώνονται με τη θάλασσα. Το αλάτι -ο «λευκός θησαυρός» της περιοχής και το αβγοτάραχο –το «χρυσάφι» της- αποκτούν κι αυτά τη θέση τους στο τοπίο (www.travelbook.gr). Τα φλαμίνγκο που έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στα ήρεμα νερά της λιμνοθάλασσας, οι πελάδες και οι γαΐτες, συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό, κομμάτι της ημέρας κάθε Μεσολογγίτη.

Η διαδρομή είναι μια ευχάριστη επίπεδη απόδραση με μέγιστο υψόμετρο 1 μέτρο, που ενδείκνυται για ατομικά ρεκόρ και αποτελεί ένα καλό test event πριν την κλασική μαραθώνια διαδρομή της Αθήνας. Οι δρομείς θα τρέξουν κατά μήκος των παραλιακών μετώπων της λιμνοθάλασσας και θα απολαύσουν την φυσική της ομορφιά και τα ιστορικά μνημεία της.

Βίντεο διαδρομής.

https://www.youtube.com/watch?v=_2ixdQsaUMk&feature=youtu.be

Σύντομα θα δημοσιευθεί και η σχετική προκήρυξη του αγώνα!

Συνδιοργανωτής: Δήμος Ι.Π. Μεσολογγίου

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports