Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιουρόπα Λιγκ: Ηττήθηκε και αποκλείστηκε η ΑΕΚ

Γιουρόπα Λιγκ: Ηττήθηκε και αποκλείστηκε η ΑΕΚ

Έχασε από την στη Σεντ Ετιέν

Ήθελε πολύ την πρόκριση η ΑΕΚ, αλλά δεν τα κατάφερε Συγκεκριμένα η Ένωση έδωσε την ευκαιρία στη Σεντ Ετιέν να φύγει με το "διπλό" (0-1) από το ΟΑΚΑ χάνοντας την πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μπέριτς στο 23' το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση για τον γ' προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, ντεμπούτο ο Ούγκο Αλμέιδα.

Χειροκρότημα στο φινάλε από τους χιλιάδες οπαδούς της "Ένωσης". Ένα λάθος στον άξονα και μια στιγμή αδράνειας στα μετόπισθεν ήταν αρκετή για να βάλει από το 23ο λεπτό την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια με την πλάτη στον τοίχο.

Η “Ένωση” διαχειρίστηκε άψογα το ενθουσιώδες ξεκίνημα των “Πράσινων”, κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του αγώνα από το 10’ και μετά όμως, ο φωτεινός πίνακας στο φινάλε του ημιχρόνου έδειχνε 1-0 για την γαλλική ομάδα, με την πρώτη και μοναδική ευκαιρία της στο ματς.

Με τον Γιόχανσον ανέτοιμο λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε ο Κετσάγια επιστράτευσε τον Λαμπρόπουλο στα χαφ δίπλα στον Σιμόες και έβαλε στην κορυφή της επίθεσης τον Μπακασέτα, μπροστά από τους Μάνταλο, Βάργκας και Μπαρμπόσα. Τσιγκρίνσκι και Κολοβέτσιος ήταν το κεντρικό αμυντικό “δίδυμο” με τους Ντίντακ και Γκάλο στα δύο άκρα.

Ουσιαστικά στην πρώτη φάση που κατάφεραν να κρατήσουν τη μπάλα στα πόδια τους και να την κυκλοφορήσουν, οι “κιτρινόμαυροι” δημιούργησαν την πρώτη φάση στο ματς. Μετά από προσπάθεια του Μπαρμπόσα, η μπάλα έφτασε στα αριστερά στον Βάργκας, ο οποίος σέντραρε αλλά ο Μάνταλος δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα όπως θα ήθελε. Με την ώθηση από τους χιλιάδες οπαδούς τους οι παίκτες του Κετσπάγια πίεσαν την άμυνα της Σεντ Ετιέν και στο 16’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία.

Ο Ντίντακ σέντραρε, ο Μπαρμπόσα έκανε την κεφαλιά-πάσα στον Μπακασέτα, που κατέβασε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ με το αριστερό αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Το ποσοστό της κατοχής της μπάλας ήταν ελαφρώς υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι στο 23’ εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την ευκαιρία για γκολ που τους παρουσιάστηκε.

Ο Μπαρμπόσα έκανε περιττή ντρίμπλα στον άξονα και μετά από κόντρα σε σουτ εκτός περιοχής η μπάλα... ήθελε να φτάσει δεξιά στον Αμουμά, ο οποίος σέντραρε ιδανικά και ο Μπέριτς από το μισό μέτρο με κεφαλιά νίκησε τον Ανέστη για το 1-0 της ομάδας του.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Γκαλτιέ υποχρεώθηκε σε αναγκαστική αλλαγή καθώς ο Νταμπό αντιμετωπίσε πρόβλημα και αντικαταστάθηκε από τον Παζό και στο 34’ ο Βάργκας υποχρεώσε τον Ρουφιέ σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ με τα δάχτυλα. Έχοντας ξεπεράσει την ψυχρολουσία από το γκολ, η “Ένωση” πίεσε για την ισοφάριση και στο 37’ έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία. Ο Γκάλο έκανε εξαιρετική κίνηση και σέντρα από τα δεξιά όμως, ο Μπαρμπόσα με κεφαλιά... κατάφερε να στείλει τη μπάλα άουτ.

Το ημίχρονο στο ΟΑΚΑ “έκλεισε” με την απόκρουση του Ανέστη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τανάν. Όπως αναμενόταν η Σεντ Ετιέν έδωσε χώρο στην ΑΕΚ όμως, οι “κιτρινόμαυροι” έδειχναν να μένουν από δυνάμεις. Γκάλο και Ντίντακ κουράστηκαν και σταμάτησαν να συνεισφέρουν στην ανάπτυξη ενώ Μπαρμπόσα και Βάργκας ήταν... εξαφανισμένοι.

Οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν και το... μισό δευτερόλεπτο με συνεχείς καθυστερήσεις καθ’ όλη την διάρκεια εκνευρίζοντας αντιπάλους και εξέδρα και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Κετσπάγια άλλαξε και τα δύο άκρα της επίθεσης.

Στο 53’ ο Γεωργιανός πέρασε τον Πλατέλλα στην θέση του Βάργκας και στο 61’ τον Αραβίδη αντί του Μπαρμπόσα, μετακινώντας τον Μπακασέτα αριστερά. Με εξαίρεση κάποιες... εκλάμψεις του Πλατέλλα, το πρόβλημα στην ανάπτυξη εξακολουθούσε και η παρουσία του Ούγκο Αλμέιδα από το 67’ ναι μεν “γέμισε” την γαλλική άμυνα αλλά δεν την απείλησε. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 81ο λεπτό για να δούμε την πρώτη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Κετσπάγια ζητούσε συνεχώς από τους παίκτες του να σουτάρουν όταν (και αν) βρουν χώρο και εισακούστηκε μόνο από τον Πλατέλλα, ο οποίος έπιασε “κεραυνό” εκτός περιοχής με το αριστερό αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε δίπλα από το δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Κολοβέτσιου δεν βρήκε στόχο και κάπου εκεί οι “κιτρινόμαυροι” αποδέχτηκαν τη... μοίρα τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιουρόπα Λιγκ: Αυτός ο Παναθηναϊκός ήταν Ευρωπαίος!

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports