Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Τσάμπιονς Λιγκ: Κρίσιμο βράδυ για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Τσάμπιονς Λιγκ: Κρίσιμο βράδυ για Ολυμπι...

Κόντρα σε Χάποελ Μπερ Σεβά και Άγιαξ, αντίστοιχα

Δυνατά ευρωπαϊκά ματς σήμερα για τις ελληνικές ομάδες. Συγκεκριμένα Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ μάχονται απόψε σε Ισραήλ και Τούμπα για να κατακτήσουν την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, απέναντι σε Χάποελ Μπερ Σεβά και Άγιαξ, αντίστοιχα.

Οι ελληνικές ομάδες έχουν δύσκολες αποστολές, με τον πρωταθλητή Ελλάδας να έχει αναδειχθεί ισόπαλος 0-0 στην έδρα του, ενώ ο Δικέφαλος προέρχεται μεν από το 1-1 στην Ολλανδία αλλά η δυναμική του «Αίαντα» κάθε άλλο παρά εφησυχασμό μπορεί να προκαλεί.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει στις 21:00 κι εκείνος του ΠΑΟΚ στις 21:30. Οι «ερυθρόλευκοι» μετέβησαν στο Ισραήλ χωρίς τους τραυματίες Σιόβα, Ντουρμάζ, ενώ ο Κασάμι βρίσκεται στην Αγγλία για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στόχος της ομάδας του Βίκτορ Σάντσεθ είναι να μην αφήσει στην αντίπαλό του περιθώριο να πιστέψει ότι μπορεί να την αποκλείσει, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να εμφανιστεί πολύ καλύτερη σε σχέση με τον αγώνα του «Γ. Καραϊσκάκης», πριν από μία εβδομάδα.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, στους «ασπρόμαυρους» αρκεί απλά να μη δεχθούν γκολ για να προκριθούν, αλλά ο Άγιαξ είναι ποιοτική ομάδα, φύσει επιθετική, και γι΄ αυτό οι παίκτες του Βλάνταν Ίβιτς θα πρέπει να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στο παιχνίδι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσάμπιονς Λιγκ: Εντυπωσιακή πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στα πλέι-οφ

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports