Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Στην Φλεγκρέο ο Γιάννης Κοΐνης

Πόλο: Στην Φλεγκρέο ο Γιάννης Κοΐνης

Συνεχίζει στο εξωτερικό την καριέρα του

Ένας από τους νέους Έλληνες προπονητές που έχουν αποφασίσει να δουλέψουν στο εξωτερικό, είναι και ο Γιάννης Κοίνης που μέχρι τα τέλη Ιουνίου ήταν στην Ιταλική Σαλέρνο, ενώ στο παρελθόν έχει δουλέψει στο ΝΟΠ. Το συμβόλαιό του έληξε και αναζήτησε την επόμενη ομάδα του.

Η πολύ καλή δουλειά που έκανε στην Σαλέρνο, έδωσε την δυνατότητα στην Ποζουόλι (προάστιο της Νάπολι) να του κάνει πρόταση συνεργασίας, την οποία και αποδέχτηκε.

Η νέα του ομάδα, το πλήρες όνομα της οποίας είναι Sporting Club Flegreo, δημιουργήθηκε το 1992 και ασχολείται με την κολύμβηση και το πόλο.

Χθες, λοιπόν, η Φλεγκρέο, ανακοίνωσε την συνεργασία της με τον προπονητή, βγάζοντας την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η A.S.A. Sporting Club Flegreo, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Ελληνα προπονητή Γιάννη Κοίνη, ο οποίος αναλαμβάνει την καθοδήγηση των ομάδων ανδρών και γυναικών από 1 Σεπτεμβρίου 2016. Εχοντας μεταπτυχιακό στην επιστήμη της φυσικής αγωγής και αθλητισμού στο πανεπιστήμιο της Αθήνας, ο Γιάννης Κοίνης υπήρξε πολλά χρόνια βοηθός του Γιάννη Γιαννουρή, νυν προπονητή της Ορτίτζια.

Η 10ετής εμπειρία του στις μικρές ηλικίες τον οδήγησε πέρυσι στην Σαλέρνο, ενώ πιο πριν ήταν στην Γαλλική Λιλ, κερδίζοντας ως βοηθός προπονητής, τον τίτλο του πρωταθλήματος Γαλλίας των γυναικών. Η μεγάλη του διεθνής εμπειρία στην διαχείριση παιδιών θα δώσει την ευκαιρία στην ομάδα μας να ανέβει επίπεδο.

Με την άφιξη του Κοίνη, σταματάει να υπάρχει η εικόνα ενός τεχνικού που ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με την ανδρική ομάδα. Πλέον ο νέος τεχνικός αναλαμβάνει όλα τα τμήματα τα οποία θα ελέγχει και θα συντονίζει.

Η διοίκηση πιστεύει ότι αυτός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος και θεωρεί ότι έτσι όλες οι ομάδες θα μπορέσουν πλέον να διακριθούν πολύ περισσότερο. Και όπως είναι φυσιολογικό, η πρώτη ομάδα για να πάει καλά χρειάζεται καλές υποδομές. Καλωσορίζουμε λοιπόν τον Γιάννη και του ευχόμαστε καλή τύχη στο έργο του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποχώρησε ο Γιάννης Κοΐνης από το ΝΟΠ

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports