Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκδήλωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σαγείκων για το μέλλον της αγροτικής παραγωγής

Εκδήλωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σαγ...

Στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας του Συνεταιρισμού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο παλιό Δημαρχείο των Σαγείκων η εκδήλωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σαγείκων για το μέλλον της αγροτικής παραγωγής και του πρωτογενούς τομέα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 100 χρόνων λειτουργίας του Συνεταιρισμού.

Την ομιλία άνοιξε και διήυθηνε ο Διευθυντής του ΑΣΣαγείκων κος Παλαιολόγος Κωνσταντίνος. Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κος Κασίμης Χαράλαμπος, o οποίος ανέπτυξε το νέο πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2016-2020 και ο γεωπόνος βουλευτής Λακωνίας κος Αραχωβίτης Σταύρος υπεύθυνος για τα αγροτικά ζητήματα της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ανέπτυξε τις πτυχές του νόμου-πλαίσιο για τους Συνεταιρισμούς.

Σημαντική παρέμβαση έκανε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, κος Κατσιφάρας Αποστόλης, ο οποίος ανέπτυξε τις δράσεις της Περιφέρειας στον τομέα της Αγροτικής Ανάπτυξης και την προετοιμασία της για τις δράσεις του νέου ΠΑΑ.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας κοι Σπαρτινός Κώστας και Ριζουλης Ανδρέας,που συνετέλεσε πολλά για την διοργάνωση της εκδήλωσης.

Παρόντες ήταν  ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ο Πρόεδρος του ΕΛΓΟ Δήμητρα κος Καρέτσος Γεώργιος καθώς και ο διευθυντής του Ινστιτούτου Βιομηχανικών και Κτηνοτροφικών φυτών Λάρισας κος Τσαντίλας Χρήστος, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Μπουλής Ανδρέας και οι Αντιδήμαρχοι Δυτικής Αχαΐας Παλαιολόγος και Μυλωνάς.

Υπήρχε διάλογος με τους τοπικούς παραγωγούς και τους αγρότες της περιοχής ιδιαιτέρως για τα ζητήματα των συνεταιρισμών και τις νέες προκλήσεις στον αγροτικό τομέα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σαγέικα: Είχαν άγιο -Ένας ελαφρά τραυματίας και δύο προληπτικά στο νοσοκομείο μετά τη σύγκρουση φορτηγού με δύο Ι.Χ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις