Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την επιτυχημένη εκδήλωση του Πολιτιστικού συλλόγου Κάτω Αλισσαίων «Πείρος» - Περιελάμβανε παραδοσιακούς χορούς και λαϊκό πρόγραμμα

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την επιτυχημένη εκδήλωση ...

Επίσης απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις

Με ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση και επιτυχία διοργανώθηκε και η 14η εκδήλωση του Πολιτιστικού συλλόγου Κάτω Αλισσαίων «Πείρος», που το πρόγραμμα της περιείχε λαϊκή βραδιά και παραδοσιακούς χορούς. Η όμορφη καλοκαιρινή εκδήλωση έγινε στην Παραλία Κάτω Αλισσού το περασμένο Σάββατο 30 Ιούλη 2016.

Το πρόγραμμα άνοιξε το χορευτικό της κοινότητας του Κάτω Αλισσού με παραδοσιακούς χορούς (ο σύλλογος ευχαριστεί το συγκρότημα για το όμορφο θέαμα που προσέφερε), καθώς και το χοροδιδάσκαλο Θεόδωρο Γιαννόπουλο. Πριν το ξεκίνημα της λαϊκής βραδιάς απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις από τον πολιτιστικό σύλλογο, στους προέδρους της ποδοσφαιρικής ομάδας «Λέων» Αλισσού, οι οποίοι αγωνίστηκαν να φτάσουν την ομάδα του χωριού του Αλισσού σε υψηλές τοπικές κατηγορίες.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν στους προέδρους Ριζόπουλο Νικόλαο, Μεσίνη Χρήστο και Ανδρονόπουλο Βασίλη και τα παρέδωσαν ο πρόεδρος του του ΟΤΑΔ του Δήμου Δυτικής Αχαΐας κύριος Ξενοφώντας Μπαχράς, καθώς και ο αντιπρόεδρος, ο γραμματέας και μέλη του ΔΣ . Μετά τιμήθηκε ο διαχρονικά επιβλέπων το γηπέδου του «Λέων» Αλισσού, ο οποίος πάντα ήταν παρών δίπλα στην ομάδα, Λάκης Κοντογιώργος. Μετά τιμήθηκε ο πρώην αντινομάρχης Νικόλαος Λύρας, που είναι από την περιοχή του Αλισσού, έχει προσφέρει πολλά στα χωριά και έχει σταθεί δίπλα στο σύλλογο του Κάτω Αλισσού, σε ότι προβλήματα υπήρχαν και αγωνίστηκε για την επίλυση τους, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου. Την απονομή έκανε η πρόεδρος του Κάτω Αλισσού Κελάμη Θεώνη.

Σειρά για τις τιμητικές διακρίσεις είχαν ο αιμοδότης Πάτρας καθώς και οι δάσκαλοι του συλλόγου, Σωτήρης Κονδύλης και Νάνση Παπαδημητροπούλου,  κιθάρας και μουσικοκινητικής, που έκαναν στα παιδιά εθελοντικά μαθήματα. Το ΔΣ θέλει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του για όλους τους ανωτέρω  για την κοινωνική τους προσφορά.

Μετά ακολούθησε λαϊκό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με κέφι  χορό και πολύ τραγούδι που διήρκεσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο πολιτιστικός σύλλογος Κάτω Αίσσαίων «Πείρος» ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για ακόμα μια φορά, για τη μεγάλη τους προσέλευση και όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, «να γνωρίζει ότι θα είμαστε πάντα δίπλα του και θα παρεμβαίνουμε με οποίες δυνάμεις έχουμε, ώστε να μην υποβαθμίζεται η ποιότητα ζωής των κατοίκων των χωριών μας και οι Αλισσοί να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή στον πολιτισμό, στην ψυχαγωγία  και σε περιβαλλοντολογικές και κοινωνικές δράσεις και θα προσπαθούμε  πάντα για το καλύτερο».

Ακόμα παρούσα ήταν και η πρόεδρος του Άνω Αλισσού κυρία Μπεζεριάνου Ελένη.

Ακόμα απευθύνονται ευχαριστίες σε όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης που προσέφεραν δώρα για την λαχειοφόρο καθώς και τον Νικόλαο Πανίτσα (ελαιοκομικές επιχειρήσεις Μπεγουλάκι) και τον Χαράλαμπο Οικονομόπουλο με κατάστημα εγκαταστάσεις υαλοπινάκων καθώς και στους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης.

Επόμενες εκδηλώσεις του συλλόγου θα είναι το τουρνουά σκάκι για άνδρες, το οποίο θα διοργανωθεί σε συνεργασία με τον “Ποσειδώνα” Κάτω Αλισσού,  την Τετάρτη 3 Αυγούστου στην πλατεία Κάτω Αλισσού καθώς και το μεγάλο τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ στην παραλία Κάτω Αλισσού, στις 6 και 7 Αυγούστου, όπου θα υπάρχουν και πολλές εκπλήξεις. Η διοργάνωση αυτή γίνεται σε συνεργασία με τα «Αστέρια» Αχαΐας και τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας.

*Πρόεδρος στο προσωρινό Δ.Σ. του συλλόγου είναι ο Δημήτριος Μπαρμπούνης και γραμματέας η Αργυρή Κοτσίρη.

Οι φωτό μας εστάλησαν μαζί με το δελτίο Τύπου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight