Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Πανελλήνιο ρεκόρ Νέων από τον Γιάννη Κυριαζή στον ακοντισμό

Στίβος: Πανελλήνιο ρεκόρ Νέων από τον Γι...

Ο Έλληνας πρωταθλητής πέτυχε επίδωση στα 87,14μ.

Νέα εντυπωσιακή εμφάνιση από τον Γιάννη Κυριαζή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων στίβου που διεξάγεται στη Λάρισα. Έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ στον ακοντισμό με 87.14μ.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Νέων Ανδρών - Γυναικών που διεξήχθη στη Λάρισα. Με το ... καλησπέρα ο Γιάννης Κυριαζής στο στάδιο της Λάρισας "εξαφάνισε" το ακόντιο το οποίο συνόδευε ένα παρατεταμενο χειροκρότημα των φιλάθλων και το έστειλε να καρφωθεί στα 87.14μ στην πρώτη του προσπάθεια στον τελικό του ακοντισμού, πετυχαίνοντας πανελλήνιο ρεκόρ νέων ανδρών καταρρίπτοντας το προηγούμενο που είχε πετύχει πριν λίγες ημέρες (20/7) ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης στη Θήβα με 85.95μ.

Η επίδοση του Κυριαζή είναι η δεύτερη καλύτερη όλων των εποχών στην Ελλάδα στους άνδρες και 5η φέτος στον κόσμο. "Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση και περίμενα μια πολύ καλή επίδοση. Ήρθε με τον καλύτερο τρόπο.

Εύχομαι να είμαι υγιής για να μπορώ να συνεχίσω έτσι, πετυχαίνοντας μεγάλες επιδόσεις" είπε ο νέος κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ νέων ανδρών στον ακοντισμό. Η απάντηση από τον Παρασκευά Μπατζάβαλη ήταν 81.15μ επίσης στην πρώτη προσπάθεια.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στίβος: "Χρυσή" η Μουρτά - "Αργυρή" η ομάδα 4Χ100 της Ολυμπιάδας

 

ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports