Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Στίβος: Ακόμα μια παράσταση από την Στεφανίδη στο Λονδίνο

Στίβος: Ακόμα μια παράσταση από την Στεφ...

Η κορυφαία επικοντίστρια πήρε την πρώτη θέση με άλμα στα 4,80μ.

Απέδειξε μια ακόμα φορά ότι είναι η κορυφαία και συγκέντρωσε κι άλλους πολύτιμους βαθμούς στη σειρά του Diamond League η Κατερίνα Στεφανίδη. Πήρε την πρωτιά και στο Λονδίνο με άλμα στα 4.80μ.

Σε εξαιρετική κατάσταση έδειξε πως βρίσκεται η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία με άλμα στα 4,80μ. κατέκτησε την πρώτη θέση στο άλμα επί κοντώ γυναικών στο Diamond League του Λονδίνου.

Δεύτερη αναδείχθηκε η Κουβανή Σίλβα με 4,72μ. και τρίτη η ΜακΚάρτνεϊ από τη Νέα Ζηλανδία με άλμα στα 4,62μ.  Η Κατερίνα Στεφανίδη ξεκίνησε από τα 4,62μ. με έγκυρη προσπάθεια, στη συνέχεια πέρασε τα 4,72μ. με τη δεύτερη προσπάθεια και πέρασε με την πρώτη τα 4,80μ.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επιχείρησε να σπάσει και πάλι το πανελλήνιο ρεκόρ καθώς έβαλε τον πήχη στα 4,93μ, έχοντας ωστόσο τρεις άκυρες προσπάθειες. Αν η Στεφανίδη κατόρθωνε να περάσει αυτό το ύψος θα πετύχαινε μάλιστα και την καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο, την οποία κατέχει η Γελένα Ισινμπάγιεβα με άλμα στα 4,90μ.

Για μια ακόμα φορά η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε πως αποτελεί πολύ μεγάλη ελπίδα της Εθνικής ομάδας του στίβου για ένα μετάλλιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Χρυσή» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Στεφανίδη

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports