Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Έφεση στην ποινή του Πιστόριους

Έφεση στην ποινή του Πιστόριους

Η κοινή γνώμη θεωρεί «χάδι» την ποινή των έξι ετών

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από την ποινή των έξι χρόνια φυλάκισης, που επέβαλε το συνταγματικό δικαστήριο της Νότιας Αφρικής, στον Όσκαρ Πιστόριους, για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ στις 14 Φεβρουαρίου 2013, η κυβέρνηση της χώρας προτίθεται να καταθέσει έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης, όπως μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Talk Radio 702».

Η κοινή γνώμη θεωρεί «χάδι» την ποινή αυτή, όπως προέκυψε από διάφορες δημοσκοπήσεις, που έγιναν το τελευταίο διάστημα, μετά την ανακοίνωση της ποινής και η κυβέρνηση αποφάσισε να καταθέσει έφεση, για την επανεξέταση της πολύκροτης, αυτής, υπόθεσης.

Ο 28χρονος Πιστόριους είχε πυροβολήσει και σκοτώσει την Στέενκαμπ, αλλά απέδωσε την κίνησή του αυτή σε τραγικό λάθος και το δικαστήριο αποδέχθηκε τον ισχυρισμό του πως την πέρασε για διαρρήκτη.

Για την πράξη του αυτή καταδικάστηκε αρχικά σε φυλάκιση πέντε ετών για εξ' αμελείας δολοφονία της φίλης του, αποφυλακίστηκε μετά από ένα χρόνο, αλλά η εισαγγελία άσκησε έφεση και η εναντίον του κατηγορία μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έξι χρόνια φυλάκισης για Πιστόριους

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports