Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ποδόσφαιρο: Πετούσε... φωτιές ο Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο: Πετούσε... φωτιές ο Παναθηναϊκός

Σάρωσε την ολλανδική Τσβόλε

Ο καλύτερος εφετινός Παναθηναϊκός (πιθανώς και ο καλύτερος επί των ημερών του Αντρέα Στραματσόνι) σάρωσε (4-0) την ολλανδική Τσβόλε στην πρόβα τζενεράλε πριν από την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της επόμενης Πέμπτης (28/8) και άφησε υποσχέσεις για το μέλλον. Οι Πράσινοι πέτυχαν τέσσερα εξαιρετικά γκολ με τον Λεντέσμα, τον Λουντ, τον Γουακάσο και τον Μπεργκ.

Κορυφαίος ο Λεντέσμα, εξαιρετικός και ο Γουακάσο στο ντεμπούτο του. Εβγαλε φάσεις και αυτοματισμούς το Τριφύλλι που καταχειροκροτήθηκε.

Τελική πρόβα με 4-4-2 και 4-2-3-1 το Τριφύλλι.

Α’ Ημίχρονο

Ο Αντρέα Στραματσόνι παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 (σε ευθεία) και τον Στιλ στο τέρμα, τους Χουλτ, Μέστο, Κουτρουμπή και Ιβανόφ στην άμυνα, τους Λεντέσμα, Ζέκα στον κεντρικό άξονα στα χαφ, τους Γουακάσο, Λουντ αριστερά και δεξιά αντίστοιχα και τους Ιμπάρμπο και Μπεργκ στην επίθεση. Το Τριφύλλι μπήκε στο ματς με μεγάλη διάθεση για να κυνηγήσει το γκολ κάτι που λίγο έλειψε να συμβεί μόλις στο 3’ με τον Γουακάσο.

Ο,τι δεν πέτυχε ο Γκανέζος ωστόσο το κατάφερε ο Λεντέσμα με έναν κεραυνό από τα 30 μέτρα. Ο Αργεντινός άνοιξε το σκορ στο 27’ για τον Παναθηναϊκό σκοράροντας ένα καταπληκτικό γκολ, το πρώτο του με την πράσινη φανέλα.

Το επιθετικό κρεσέντο της ομάδας του Στραματσόνι συνεχίστηκε και, έπειτα από ένα δεκάλεπτο μεγάλης πίεσης, οι Πράσινοι ξαναβρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα μετά από θαυμάσια συνεργασία των Ιμπάρμπο, Χουλτ και Λουντ στο 37’.

Ο Κολομβιανός πάσαρε ωραία στον Σουηδό που σέντραρε συρτά για τον Φινλανδό, ο οποίος έκανε κίνηση στον χώρο και με δυνατό σουτ έγραψε το 2-0. Και το... πάρτι συνεχίστηκε καθώς στο 40’ άνοιξε λογαριασμό και ο Γουακάσο.

Ο Γκανέζος απέφυγε εξαιρετικά τον αντίπαλό του, είδε εκτός θέσης τον γκολκίπερ της Τσβόλε και σημάδεψε με φαλτσαριστό σουτ την αριστερή γωνία πετυχαίνοντας το 3-0.

Β’ Ημίχρονο

Ο Παναθηναϊκός άρχισε το δεύτερο 45λεπτο δίχως αλλαγή αλλά και χωρίς τη διάθεση και τη φρεσκάδα του α’ ημιχρόνου.

Ο Στραματσόνι φρέσκαρε την ενδεκάδα μετά το 60’ με την είσοδο των Μολέντο, Μπουμάλ και Βιγιαφάνιες αντί των Κουτρουμπή, Γουακάσο και Ιμπάρμπο, γυρίζοντας παράλληλα το σύστημα σε 4-2-3-1. Και άμεσα είδε αποτελέσματα καθώς στο 66’ ο Βιγιαφάνιες πάσαρε εξαιρετικά στον Μπεργκ που ευστόχησε στο τετ α τετ πετυχαίνοντας το τελικό 4-0.

Ο Στραματσόνι βρήκε ευκαιρία να δώσει χρόνο και στους Μαρινάκη, Νάνο, Στάικο αντικαθιστώντας τους Μέστο, Χουλτ και Ζέκα (ζήτησε αλλαγή λόγω μικροενοχλήσεων), ενώ μετά το 79’ με την είσοδο του Παν. Βλαχοδήμου αντί του Λεντέσμα, ο Λουντ πήγε στον κεντρικό άξονα.

Οι Πράσινοι με τη λήξη καταχειροκροτήθηκαν από τους φίλους του Τριφυλλιού που βρέθηκαν στη Λεωφόρο και ζήτησαν ευρωπρόκριση και πρωτάθλημα…

Με τον Παναθηναϊκό έπαιξαν οι: Στιλ (83’ Οδ. Βλαχοδήμος), Μέστο (73’ Μαρινάκης), Χούλτ (73’ Νάνο), Ιβάνοφ, Κουτρουμπής (64’ Μολέντο), Ζέκα (73’ Στάικος), Λεντέσμα (79’ Π. Βλαχοδήμος), Λούντ, Γουακάσο (64’ Μπουμάλ), Ιμπάρμπο (64’ Βιγιαφάνιες), Μπέργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ποδόσφαιρο: Φιλική εξάρα του Παναθηναϊκού στον Άρη Λεμεσού

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports