Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αποχωρεί από την Μπεσίκτας ο Γκόμεζ λόγω της πολιτικής κατάστασης στην Τουρκία

Αποχωρεί από την Μπεσίκτας ο Γκόμεζ λόγω...

Ο Γερμανός διεθνής είναι θορυβημένος και εγκαταλείπει την γείτονα χώρα

Παρελθόν από την Μπεσίκτας είναι από σήμερα ο Μάριο Γκόμεζ,. Ο διεθνής Γερμανός άσος τονίζει με ανάρτησή του στο Facebook ότι ο πολιτικός αναβρασμός στην Τουρκία τον αναγκάζει να αποχωρήσει.

Η περασμένη σεζόν βρήκε τον Μάριο Γκόμεθ να αγωνίζεται στην Μπεσίκτας με τη μορφή δανεισμού από την Φιορεντίνα και ο Γερμανός στράικερ δεν θα μπορούσε να τα πάει καλύτερα.

Πέτυχε 26 γκολ σε 33 αγωνιστικές (πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος) και συνέβαλε τα μέγιστα στο να κατακτήσουν οι "αετοί" το πρωτάθλημα μετά από επτά χρόνια ενώ στη συνέχεια ήταν στην αποστολή της εθνικής Γερμανίας που πήρε μέρος στο Euro 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.

Οι στιγμές πάντως που έζησε στην Κωνσταντινούπολη δεν θα έχουν συνέχεια για τον Γκόμεθ, με τον 31χρονο άσο να γνωστοποιεί μέσω των λογαριασμών του στα social media (σε Facebook, Τwitter και Instagram)ότι δεν θα συνεχίσει στην Μπεσίκτας και ότι μοναδικός λόγος που πήρε αυτή την απόφαση είναι η κατάσταση που επικρατεί στη γειτονική χώρα σε πολιτικό επίπεδο λίγες ημέρες μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα κατά της κυβέρνησης Ερντογάν.

"Ήταν μία δύσκολη απόφαση την οποιά σκέφτηκα πολύ. Θα πρέπει να πω σε εσάς τους οπαδούς της Μπεσίκτας ότι είναι πολύ βαρύ για μένα ότι δεν θα παίζω πια μπροστά σε αυτό το υπέροχο κοινό και σε αυτό το μοναδικό στάδιο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρκία: Συνεχίζει τις εκκαθαρίσεις ο Ερντογάν – Κλείνει τα κανάλια και τα ραδιόφωνα του Γκιουλέν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports