Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Παναθηναϊκός: "Χάθηκε" ο Βίκτορ Κλαβέρ

Παναθηναϊκός: "Χάθηκε" ο Βίκτορ Κλαβέρ

Ο Αργύρης Πεδουλάκης θα πρέπει να εξετάσεις κάποιες άλλες λύσεις

Χάθηκε για τον Παναθηναϊκό ο Βίκτορ Κλαβέρ, καθώς ο Ισπανός φόρογουορντ επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στη Μπαρτσελόνα. Συνεπώς ο παίκτης δεν θα ενταχθεί τελικά στο ρόστερ των «πρασίνων».

Εκεί, όπου θα βρει τον Γιώργο Μπαρτζώκα, με τον οποίο την περασμένη σεζόν συνεργάστηκαν άψογα στη Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Σήμερα ήταν η καθοριστική μέρα στην υπόθεση του διεθνούς παίκτη, καθώς χθες παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, αλλά και των δημοσιογράφων για να τον βρουν κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Η ομάδα της Βαρκελόνης πρόσφερε τη ρήτρα των 2 εκ. ευρώ που προέβλεπε η συμφωνία που υπήρχε με τη Βαλένθια, κι αφού κατέβαλλε το σχετό ποσό στις «νυχτερίδες» ο Κλαβέρ θα ενταχθεί στο δυναμικό των «μπλαουγκράνα».

Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη απογοήτευση στο «τριφύλλι», καθώς όπως ήταν γνωστό από τα μέσα της περασμένης εβδομάδας, οι άνθρωποι της ΚΑΕ είχαν συμφωνήσει προφορικά με τον Κλαβέρ. Όταν, όμως, έφτασε η ώρα για να... πέσουν οι υπογραφές οι εκπρόσωποι του παίκτη άρχισαν να προβάλλουν διάφορα ζητήματα στο τραπέζι.

Οι «πράσινοι» μετά την εξέλιξη αυτή κάνουν λόγο για «χρησιμοποίηση από την πλευρά του αθλητή» και πλέον, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα πρέπει να εξετάσεις κάποιες άλλες λύσεις για την φροντ λαιν της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ολοκληρώθηκε το 9ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας και Κύπρου

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports