Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Εχασε την πρόκριση στην ισοβαθμία η Εθνική εφήβων

Χάντμπολ: Εχασε την πρόκριση στην ισοβαθ...

Θα συνεχίσει τις προσπάθειες της η Εθνική ομάδα

Στην ισοβαθμία έχασε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Partille Cup η Εθνική Εφήβων. Στο β’ γκρουπ των πλέι οφ θα συνεχίσει τις προσπάθειες της η Εθνική ομάδα των Εφήβων που παίρνει μέρος στο φημισμένο τουρνουά Partille Cup, που διεξάγεται στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε σήμερα 14-10 από το Ντίσελντορφ και νίκησε 8-4 την Λίντεσμπεργκ (Σουηδία).
Ωστόσο στο τέλος των αγώνων της Α' φάσης η Ελλάδα ισοβάθμησε με τους Γερμανούς, οι οποίοι πήραν την 3η θέση του ομίλου και την πρόκριση για το Α’ γκρουπ των πλέι οφ.
Η Εθνική θα αγωνιστεί αύριο στις 12:30 (Valhalla 2) με τον νικητή του ζευγαριού Ching Chung (Χονγκ Κονγκ)- Hercules (Βραζιλία).

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Κάθε μέρα εδώ για εμάς είναι κέρδος, αφού φτιάχνουμε το προφίλ της ομάδας. Μαθαίνουμε να διαχειριζόμαστε τις νίκες και τις ήττες. Βγάλαμε άγχος στο ματς με τους Γερμανούς, ενώ με τους Σουηδούς είχαμε περισσότερο ενέργεια.

Σε αυτό το τουρνουά ίσως είναι καλύτερο που θα παίξουμε στο Β΄ γκρουπ, αφού έχουμε περισσότερες πιθανότητες να προχωρήσουμε και να παίξουμε όσο γίνεται περισσότερα παιχνίδια που είναι και ο λόγος που ήρθαμε εδώ. Οι πιθανοί αντίπαλοι μας έχουν ενδιαφέρον, αφού προέρχονται από διαφορετικές σχολές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports