Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πάτρα: 4 μετάλια για τους σκακιστές της περιοχής στα πρόσφατα πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων κορασίδων

Πάτρα: 4 μετάλια για τους σκακιστές της ...

Της περιοχής ευθύνης της Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου

Με την κατάκτηση 4 μεταλλίων από τα παιδιά της περιοχής μας ολοκληρώθηκαν την  Δευτέρα 4/7/2016 τα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα Sκακιού στην Πάτρα. Η κατάκτηση τόσων μεταλλίων αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών για την ΕΣΣΠ στα πρωταθλήματα αυτά. Ειδικότερα:

Στην κατηγορία των αγοριών έως 10 ετών είχαμε σχεδόν πλήρη κυριαρχία των σκακιστών της ΕΣΣΠ. Ο Δημήτρης Στεφάνου (ΝΕΠ) και ο Πανορμίτης Χριστοδούλου (ΕΑΠ), παίζοντας με πείσμα, υπομονή και πάθος ισοβάθμησαν με 7 βαθμούς στην κορυφή όπου τα κριτήρια άρσης ισοβαθμίας έδωσαν το χρυσό μετάλλιο στον Στεφάνου και το αργυρό στον Χριστοδούλου. Και οι δύο «απέδωσαν» πάνω από 150 μονάδες καλύτερα από ότι υπαγόρευε το ΕΛΟ τους (rating performance 1470 και 1394 αντίστοιχα). Στην ίδια κατηγορία ο έτερος των αδελφών Στεφάνου, ο  Κωνσταντίνος, παρ’ ολίγο να βρίσκεται και αυτός στο βάθρο των νικητών, ένα στραβοοπάτημα όμως στον όγδοο γύρο τον άφησε στην τιμητικότατη έκτη θέση.

Στην κατηγορία των αγοριών έως 12 ετών ο Δημήτρης Ζαρονίκας (ΣΟΠ) παίζοντας με το γνώριμο πάθος, αλλά και την απαιτούμενη ωριμότητα και αυτοκυριαρχία αυτή την φορά, κατέκτησε την τρίτη θέση με 7 βαθμούς.

Στα κορίτσια έως 14 ετών η Κυριακή Καλύβα (ΣΟΠ) βρέθηκε για άλλη μία φορά στις ψηλές θέσεις της κατηγορίες της σε πανελλήνιους αγώνες κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο .

Στους διακριθέντες θα πρέπει να συμπεριλάβουμε επίσης τον Κωνσταντίνο Τριάντο (ΣΟΠ) ο οποίος κατέλαβε την έκτη θέση στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των αγοριών έως 14 ετών, την Χριστοδούλου Γεωργία (ΕΑΠ) η οποία κατέλαβε την τέταρτη θέση στα κορίτσια έως 8 ετών και τον Γιώργο Παπαχριστόπουλο (ΣΟΠ) στα αγόρια έως 8 ο οποίος  παρότι από τους μικρότερους ηλικιακά της κατηγορίας του, κατέλαβε την έβδομη θέση.

Το Δ.Σ. της ΕΣΣΠ συγχαίρει θερμά τόσο τους διακριθέντες όσο και τα υπόλοιπα 57 παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες για το ήθος τους, την αγωνιστικότητα τους, την  προσπάθεια τους και την παρουσία τους που ομορφαίνει το χώρο του σκακιού στην περιοχή μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports